Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Introductie tot het MarketingAlgoritme®

Yoram Roemersma

Woensdag 16 mei 2018 van 15:00 tot 17:00 (CEST)

Introductie tot het MarketingAlgoritme®

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Gratis Ticket MarketingAlgoritme 7 Tickets 16 mei 2018 Gratis  

Deel Introductie tot het MarketingAlgoritme®

Evenementdetails

Hoe zetten we digitale marketing goed in?

De afgelopen jaren is de wereld van online marketing gigantisch gegroeid. Er zijn letterlijk duizenden tools, strategieën en platforms gelanceerd waar ook uw klant op kijkt, klikt en koopt. De mogelijkheden zijn daarmee ook explosief toegenomen. Al deze verandering vereist een flexibele organisatie die bestaat uit een directie met open vizier, marketingteams met budget en goed geschoolde medewerkers. Om organisaties te helpen met deze digitale transitie hebben wij een zeer effectief model (Deming Cycle) geüpdatet en omgedoopt tot het MarketingAlgoritme®. Zo hebben we een nieuwe standaard in digitale marketing.

Wilt u weten hoe het MarketingAlgoritme ook uw digitale marketingplan kan versterken? Geef dan uw deelname door via telefoon ( 030 – 2072 062 ) of via de e-mail: info@xyms.nl!

Aanmelden voor dit event

Voor wie?

Deze sessies zijn toegankelijk voor ondernemers, directeuren, managers, medewerkers en teams van organisaties die meer rendement willen halen uit hun marketingeuro.

Werkwijze

Ruim van tevoren krijgt iedere deelnemer huiswerk. Deze vragen behandelen we tijdens de sessie om ervoor te zorgen dat deelnemers de volgende dag gelijk aan de slag kunnen.

Investering

De sessies duren zo’n twee á drie uur en zijn doorgaans op ons hoofdkantoor in Houten. Deze introductie tot het MarketingAlgoritme® is gratis.

Maatwerk
Uiteraard maken we ook trainingen, cursussen en workshops op maat. We komen desgewenst op locatie en trainen managementteams, marketingafdelingen of medewerkers.
Heb je vragen over Introductie tot het MarketingAlgoritme®? Neem contact op met Yoram Roemersma

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Hoofdkantoor XYMS
Lange Schaft 13a-2
3991 AP Houten
Nederland

Woensdag 16 mei 2018 van 15:00 tot 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen
Introductie tot het MarketingAlgoritme®
Evenementen in Houten

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.