€ 38,15

Introductie Train & Connect "Brewery Run"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrum, Rotterdam

Sint Jacobsplaats

3072 AD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Met Train & Connect combineren we sport met netwerken. Eens per maand gaan we een uur sporten en sluiten we af met een healthy borrel.

Over dit evenement

Wil jij sporten combineren met netwerken, dit kan bij Train & Connect.

Wij combineren bijvoorbeeld een boxing workout , een circuit training of een bootcamp met het opdoen en onderhouden van zakelijke contacten en dat op steeds wisselende locaties in Rotterdam!

Bedrijven die deelnemen aan Train & Connect zijn onder andere Rabobank, Gemeente Rotterdam, Ahrend, O2 Factoring, Young Capital, Keytoe, Uiteen Familierecht en Raad en Daad evenementen. We werken met abonnementen en eenmalige introductie. Een abonnement is niet gebonden aan een persoon, dus een bedrijf kan er ook voor kiezen steeds andere personen deel te laten nemen. Daarnaast zijn er ook bedrijven die standaard een introducee meenemen (bijvoorbeeld een andere zakelijke relatie/ klant). Leuk voor de afwisseling maar ook voor het bouwen van een groot netwerk. Voordat je vaker wil deelnemen mag je natuurlijk aan het concept proeven en dat doen we door middel van een eenmalig introductie van 35 euro ex btw per persoon.

Voor meer informatie, foto’s en video’s kijk op www.trainandconnect.nl. Juist de combinatie van sporten en netwerken is waardevol, er wordt over andere zaken gesproken, contacten worden makkelijker gelegd en de band is veel persoonlijker. Je kunt daadwerkelijk ambassadeurs voor je bedrijf creëren.

Donderdag 26 september verzamelen we op de Sint Jacobsplaats! Om 16 uur starten we met de Brewery Run. We gaan hardlopen (in totaal 3,5 km) langs twee Rotterdamse Bierbrouwerijen. We nemen in een kijkje in de brouwerij van Brouwerij Noordt en Thoms en kunnen natuurlijk proeven. We lopen niet meer dan 2 km achter elkaar, goed vol te houden voor iedereen!

Een week voor het event ontvang je van ons een e-mail met de laatste informatie (meeting point en deelnemers).

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@trainandconnect.nl of bel met Stefana via 06-42733645.

Sportieve Groet,

Stefana Boot & Sandra Jongenburger

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrum, Rotterdam

Sint Jacobsplaats

3072 AD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen