Gratis

Introductieavond: 100% natuurlijk, veilig en effectief - essentiële oliën v...

Evenementdetails

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

3151MA Hoek van Holland

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Holistische benaderingen en de waardering van alternatieve geneeswijzen door de wetenschap leiden tot een herontdekking van de positieve effecten van etherische oliën op onze gezondheid. Velen zijn zeer reinigend en hebben een natuurlijk antibacterieel effect. Vanwege hun unieke chemische structuur kunnen ze bij lokaal gebruik direct in de huid doordringen en zo onmiddellijk systemische reacties veroorzaken. Sommige oliën kunnen ook worden gebruikt als voedingssupplementen om de vitaliteit en het welzijn te verhogen.

Waarom dōTERRA-oliën?

De etherische oliën van dōTERRA van “Gegarandeerde pure therapeutische kwaliteit” (CPTG) bestaan ​​uit de natuurlijke aromatische verbindingen die zorgvuldig uit planten worden geëxtraheerd. Ze bevatten geen vulstoffen of kunstmatige toevoegingen die hun effectiviteit verminderen en zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden en andere chemische residuen.

Op deze avond leer je het volgende:

De drie eigenaardigheden van etherische oliën - wanneer zijn ze veilig en effectiever dan veel moderne benaderingen voor het oplossen van gezondheidsproblemen en waarom zijn ze vaak goedkoper dan traditionele medische zorg?

De 3 manieren om etherische oliën te gebruiken - leer alles over de effectiviteit van aromatherapie, hoe we het het beste op de huid kunnen aanbrengen en waar we essentiële oliën veilig voor kunnen gebruiken

Aan het einde van de avond leer je de 3 manieren kennen, om essentiële oliën van dōTERRA te kopen en hoe je kunt worden ondersteund en begeleid om ze met het gezin uit te proberen. Ik kijk er naar uit!

Over dit evenement

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

3151MA Hoek van Holland

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen