Introductiebijeenkomst GO!-NH voorjaar 2020 - 28 januari 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

IDEA

Bergerweg 200

Gebouw C

1817MN Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens deze bijeenkomst hoor je van het GO!-NH team en huidige en oud-deelnemers wat het groeiprogramma voor je kan betekenen.

Programma:

15.30- 16.00
Inloop

16.00-17:00
Ins en outs over het GO!-NH programma door alumni en huidige deelnemers
Ruimte voor vragen over het programma

17.00-18.00
Borrel

OVER GO!-NH

In een programma van 3 maanden helpt GO!-NH ondernemers van een idee tot een bedrijf dat klaar is om met innovatieve oplossingen de markt te bestormen. De provincie Noord-Holland draagt met GO!-NH bij aan een duurzame economie en aan een gezond en innovatief bedrijfsleven in Noord-Holland.

Met trainingen en professionele ondersteuning van experts uit de praktijk ontwikkelen de deelnemers van GO!-NH hun innovatie. Hiermee maken de ondernemers in enkele maanden stappen die je normaal gesproken in een jaar maakt. Dit programma vindt plaats op verschillende locaties in Noord-Holland zodat de deelnemers kennis maken met een uitgebreid netwerk van aansprekende bedrijven en mogelijke partners in de provincie.

GO!-NH is een initiatief van de provincie Noord-Holland en wordt uitgevoerd door Innomics. GO!-NH is een innovatie- en accelerator programma voor duurzame innovatie en is één van de mkb-innovatie instrumenten van de provincie Noord-Holland. Er zijn inmiddels al vier GO!-NH edities succesvol afgerond en 52 bedrijven verder geholpen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

IDEA

Bergerweg 200

Gebouw C

1817MN Alkmaar

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen