Gratis

Introductiebijeenkomst Leergang Zelforganisatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Business Center Het Wisselspoor

2e Daalsedijk 8D, gebouw Z

3551EJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Maak kennis met de Leergang Zelforganisatie . Succesvolle zelforganisatie is geen sprookje, maar een kwestie van de juiste stappen zetten.

Over dit evenement

CoreChange organiseert in 2020 voor de vierde keer de Leergang Zelforganisatie. Hierin leren we je werken met onze aanpak. Deze is gebaseerd op onze eigen ervaringen met de begeleiding van zelforganisatie en gefundeerd in de nieuwste inzichten op het gebied van organisatieontwikkeling. We hebben het “Integrale Zelforganisatie” genoemd omdat het zowel de harde als de zachte kant includeert. Je leert welke aspecten je op orde moet hebben om zelforganisatie tot een succes te maken. En je krijgt de beschikking over de instrumenten die hiervoor nodig zijn. Meer informatie lees je hier.

Wil jij leren hoe je de transitie naar zelforganisatie succesvol kunt begeleiden?

Succesvolle zelforganisatie is geen sprookje, maar een kwestie van de juiste stappen zetten. Er is een aantal aspecten die goed geregeld moeten zijn voordat zelforganisatie kan werken.

Wil je weten hoe je ontdekt welke paradigma’s al wel en nog niet in je organisatie aanwezig zijn om zelforganisatie succesvol te maken?

Ben je nieuwsgierig naar de mindset die nodig is en hoe je die kunt creëren?

Hoe je besluitvorming zó kunt inrichten dat teams snel en soepel besluiten kunnen nemen?

Hoe zelforganisatie kan zorgen dat je organisatie zich continu verbetert zodat je geen grote reorganisaties meer nodig hebt?

En wil je leren hoe je je eigen leiderschap kunt versterken om een betere change master te worden?

Introductie bijeenkomst Leergang januari-oktober 2020

Op de introductiebijeenkomst maak je kennis met de trainers en krijg je een introductie op onze aanpak van ‘integrale zelforganisatie’’, met voorbeelden uit de praktijk.

Aan de hand van de 7 aspecten van zelforganisatie maak je een quick scan van de uitdagingen én het ontwikkelpotentieel van zelforganisatie binnen jouw organisatie. We gaan in op wat de Leergang voor jouw veranderopgave kan betekenen en je krijgt meer informatie over het programma.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Business Center Het Wisselspoor

2e Daalsedijk 8D, gebouw Z

3551EJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen