Introductietraining Verbindend Leiderschap
€ 58,07
Introductietraining Verbindend Leiderschap

Introductietraining Verbindend Leiderschap

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Basisschool Triangel

Linnerhof 36

6067EJ Linne

Netherlands

Bekijk kaart

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Introductietraining Verbindend Leiderschap.

Management en leiderschap zijn 2 verschillende dingen.Waar management gaat om de organisatie en het regelen van zaken, gaat het bij leiderschap meer over wie jij in de kern bent en het gedrag dat je laat zien: Op welke manier jij trouw bent aan jezelf terwijl je de brug kunt slaan tussen hetgeen de organisatie en je klanten van je vragen, en wat je team en jij nodig hebben om dit te realiseren... zodat je de beste, sterkste versie van jezelf kan worden.  

Vandaar dat JIJ als persoon centraal staat tijdens deze introductietraining.

In een klein groepje, van maximaal 6 personen, gaan we de verbinding aan: eerst met jezelf (wat zijn jouw drijfveren en kernwaarden) en van daaruit met de organisatie waar je werkt. Het middagdeel gaat volledig over de verbinding met je team. Ik leer je hoe je betrokkenheid vergroot, medewerkers in beweging krijgt, draagvlak creëert, hoe je gedrag positief kunt benoemen en welke manieren effectief zijn om met weerstand om te gaan.

Het is geen dag om rustig achterover te leunen en de informatie te consumeren, je gaat echt zelf aan de slag zodat je kunt oefenen in een veilige setting. Vandaar de enthousiaste deelnemers op de foto hierboven,  die zijn zelf heel actief bezig geweest met hun eigen leerdoelen. Voor referenties over deze introductietraining, zie www.t-training-coaching.nl/referenties.

Deze training geef ik gratis, ik vraag alleen een bijdrage € 47,00)  als tegemoedkoming in de kosten die ik maak zoals het huren van de trainingsruimte, de materialen, de handout en natuurlijk de lunch, koffie en thee.

Kijk voor meer informatie over deze training op www.t-training-coaching.nlgratis-training/ of reserveer direct je stoel!

Vind je dit interessant? Dan heb ik nog iets moois voor je!!! Want mijn e-book Verbindend Leiderschap, via verbinding naar betrokkenheid en eigenaarschap is gratis te downloaden op www.t-training-coaching.nl

Ken je meer leidinggevenden (in de kinderopvang, primair onderwijs, zorg) die profijt kunnen hebben van deze introductietraining? Wil je deze pagina dan naar hen doorsturen of delen via Facebook of LinkedIn?e-book Verbindend LeiderschapDelen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Basisschool Triangel

Linnerhof 36

6067EJ Linne

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen