€ 69

Introductieworkshop creatief denken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

de Steck

Raadhuisstraat 25

7001 EX Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Introductieworkshop creatief denken

Wil je een keer andere oplossingen voor een vraag of probleem?

Wil je met je team een nieuw product of dienst ontwikkelen? Blijf je telkens bij dezelfde oplossingen uitkomen? Creatief denken kan helpen om het anders te bekijken en andere oplossingen te verzinnen.

Zou je meer willen weten over creatief denken? Een keertje willen ervaren wat er gedaan wordt tijdens een sessie creatief denken? Kom dan naar mijn introductieworkshop.

Wat is creatief denken?

Creatief denken gaat over het doorbreken van je vaste denkpatronen. Via onze zintuigen zijn wij als mens in staat om allerlei informatieprikkels waar te nemen en op te slaan in denkpatronen. Deze vaste denkpatronen zijn handig in ons dagelijks leven. Het autorijden gaat bijvoorbeeld vanzelf waardoor we ondertussen een gesprek kunnen voeren. Maar deze vaste denkpatronen beperken wel ons creatieve denkvermogen. Op het moment dat je namelijk een probleem telkens op dezelfde manier gaat benaderen, dan krijg je ook steeds dezelfde oplossing.

Wanneer kan je het toepassen?

De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. De klantbehoefte verandert daarmee ook. Om in te kunnen spelen op deze markt zal je als bedrijf moeten blijven vernieuwen en innoveren. Soms kan dit zijn door een kleine aanpassing waar een nieuw en origineel idee voor nodig is. Maar soms moet de gehele dienst of het product vernieuwd worden.

Creatief denken kan je niet alleen inzetten om iets nieuws te verzinnen maar ook om oplossingen te zoeken voor bijvoorbeeld een betere samenwerking of zichtbaarheid. Bijna alle problemen of vraagstellingen zijn te benaderen met creatief denken.

Workshop creatief denken

Tijdens de introductieworkshop maak je kennis met het begrip creatief denken. Wat is het en waarvoor kan je het inzetten? Aan de hand van verschillende vraagstukken kan je ervaren hoe het is om creatieve ideeën te verzinnen.

Wat levert het op?

  • je leert wat creatief denken is

  • je leert hoe belangrijk het is om de juiste vraag centraal te zetten

  • je ervaart verschillende methoden van creatief denken

  • je doet inspiratie op om te innoveren

  • het is een leuke ervaring die bijdraagt aan een groei mindset

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor iedereen geschikt die meer wil weten over creatief denken en een sessie creatief denken wil ervaren. Als trainer richt ik mij op bedrijven en op het onderwijs. Daarom neem ik diverse voorbeelden mee over creatieve ideeën die bij bedrijven of op scholen zijn ontstaan.

De workshop gaat van start bij minimaal 6 deelnemers. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Voor meer info over creatief denken kan je terecht op mijn website:

www.mignoncopray.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

de Steck

Raadhuisstraat 25

7001 EX Doetinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen