Introductieworkshop Focusing

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Ruimte

243 Hoofdweg

8475 CA Nijeholtpade

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Focusing: Je wegwijzer, je coach, altijd op maat en bij de hand.

Over dit evenement

Wat is Focusing?

Focusing is veel meer dan wat we in het gewone taalgebruik bedoelen met het richten van de aandacht. Focusing is een specifieke en wetenschappelijk onderbouwde methodiek, die je helpt om de juiste afstand te vinden tot je gevoelens en gedachten. Het is een manier om ‘scherp te stellen’ hoe een bepaalde situatie of thema in je lichaam aanvoelt. Focusing helpt je om – heel concreet en praktisch ‑ stap voor stap op een respectvolle manier het contact met je gevoelens aan te gaan.

Voor wie ?

De workshops zijn voor iedereen die meer wil weten over Focusing, een nieuwe ervaring wil opdoen met deze methodiek en zich op een vrijblijvende manier wil laten inspireren. En voor professionals die overwegen Focusing te gebruiken in hun werk met cliënten, leerlingen en bewoners.

De workshop wordt geleid door Harriët Teeuw, gecertificeerd Focustrainer en Coordinator van The International Focusing Institute in New York.

Focusing can’t change reality but is changes the way I carry it in my body. E. Gendlin

Deze workshop wordt georganiseerd in het kader van September Focusing Maand. Het Nederlands Initiatief Focusing September (NIFS) neemt dit jaar voor de derde keer het voortouw voor de jaarlijkse campagne die "focusing" onder de aandacht brengt van een breder publiek. ln voorgaande jaren zijn in het hele land introductie-workshops georganiseerd. In September organiseren Focusing Professionals op verschillende locaties in Nederland korte introductieworkshops Focusing. Kijk voor andere Focusing evenementen in Nederland op www.stichtingfocusing.nl

Datum en tijd

Locatie

De Ruimte

243 Hoofdweg

8475 CA Nijeholtpade

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen