€ 15

Introductieworkshop Focusing: Omgaan met Kritiek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brede Heide 4

5281RZ Boxtel-Lennisheuvel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop "Omgaan met Kritiek"

Het Nederlands Initiatief Focusing September (NIFS) neemt dit jaar voor de derde keer het voortouw voor de jaarlijkse campagne die "focusing" onder de aandacht brengt van een breder publiek.

ln voorgaande jaren zijn in het hele land introductie-workshops georganiseerd. In September organiseren Focusing Professionals op verschillende locaties in Nederland korte introductieworkshops Focusing. Klik hier voor meer informatie vanuit het FocusNetwerk in Nederland.

Wat is Focusing?

Focusing, ook wel focussen genoemd, is aandacht geven aan iets dat speelt in je leven en dat je al wel lijfelijk kunt voelen, maar dat nog te onduidelijk is om er al de juiste woorden aan te verbinden.

Focusing is veel meer dan wat we in het gewone taalgebruik bedoelen met het richten van de aandacht. Het is een specifieke en wetenschappelijk onderbouwde methodiek die je helpt om de juiste afstand te vinden tot je gevoelens en gedachten zodat je naar binnen kunt luisteren. Het is een manier om 'scherp te stellen' hoe een bepaalde situatie of thema in je lichaam aanvoelt. Klik hier voor een artikel over Focusing.

Door wie?

Sonja Vlaar is een van de drie leden van NIFS die deze campagne organiseren. Dit jaar geeft zij de workshop "Omgaan met Kritiek" . Lees hier het interview met Sonja in de lokale krant "Mooi Boxtel".

Voor wie ?

De workshops zijn voor iedereen die meer wil weten van Focusing, en meer specifiek: hoe Focusing kan helpen bij het Omgaan met Kritiek.

Wanneer?

De workshop in Boxtel is op woensdagmiddag 19 september van 14.00 -16.30 uur in Lennisheuvel Boxtel.

Je investering

Je betaalt 15.00 euro entree voor de zaalhuur en koffie / thee.

Inschrijven?

Je bent definitief ingeschreven voor de workshop wanneer je een ticket hebt besteld. Er kunnen maximaal 12 deelnemers inschrijven, dus wacht svp niet te lang om van een plaatsje verzekerd te zijn.

Graag tot ziens!

Sonja Vlaar

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brede Heide 4

5281RZ Boxtel-Lennisheuvel

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen