Uitverkocht

Introductieworkshop Heppie!? Kinderen & emoties

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hallo, ik ben Christel Lubse, moeder van twee puberdochters en kindercoach. Bijna 25 jaar heb ik vele kinderen kunnen en mogen laten schitteren en stralen als juf in het basisonderwijs. Nu is het tijd om mijn kwaliteiten en talenten op een andere manier en ander gebied in te zetten. Nog wel met kinderen en ouders, maar ook met jongeren en professionals. Niet als juf maar als kindercoach en trainer. Vandaar dat ik op 2 mei 2016 vanuit mijn eigen kracht mijn bedrijf Kristal-Kids heb opgericht. Met Kristal-Kids hoop ik veel kinderen, jongeren, ouders en professionals als kindercoach op mijn pad tegen te komen en ze te helpen weer in hun eigen kracht te komen.

Ook bied ik workshops voor ouders en professionals. Zo ook de workshop Heppie!? kinderen & emoties.

Als een kind geboren wordt heeft het van alles te leren. En een van die dingen is ook omgaan met emoties. Dat is niet altijd gemakkelijk. Daar komt veel bij kijken. Als opvoeders hebben we de taak om kinderen te léren omgaan met emoties. Daarbij leren kinderen in eerste instantie van ons als opvoeders. De eerste jaren van hun leven kijken ze van ons af hoe wij het doen. Omgaan met de emoties van je kind, begint dus met inzicht in hoe het bij jezelf werkt en hoe je zelf met emoties omgaat. Je bent een voorbeeld voor jouw kind.

Gillen, schoppen, huilen, schreeuwen, slaan; je kind is boos! Allemaal gedragingen (en nog veel meer) die kinderen kunnen laten zien als ze boos zijn. Maar wat zit er eigenlijk onder die boosheid? Is je kind wel echt boos?
Misschien is je kind heel erg verdrietig...

Emoties, waarom hebben we ze eigenlijk?
Welke emoties zijn er en waarom zijn ze zo belangrijk?

Wil jij meer (basis)informatie ontvangen over kinderen en emoties?
In deze introductieworkshop laat ik je kennismaken met wat kinderen te leren hebben en hoe jij hier je bijdrage aan kunt leveren, thuis of op je werk.

Deze workshop is een introductie op de 3-delige workshop Heppie!? kinderen & emoties. In deze workshops wordt nader ingegaan op de basisemoties Boos, Bang, Bedroefd. Je kunt deze drie workshops afzonderlijk volgen of in een reeks van drie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen