Gratis

Meerdere data

INVESTEREN IN OLD LIQUORS OBLIGATIES

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Old Liquors Invest B.V.

Werftseweg 3

4823 ZG Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

U BENT VAN HARTE UITGENODIGD OP EEN VOORLICHTING MET ALS THEMA:
Investeren in Old Liquors Obligaties

Daarnaast wordt u een 'once-in-a-lifetime' proeverij aangeboden van:
19e eeuwse Cognac, Armagnac, Port & Madeira

Datum: Zaterdag 8 april 2017
Tijdstip: 14:30 - 17:00 uur
Locatie: Werftseweg 3, 4823 ZG, Breda


PROGRAMMA

  • Presentatie - Investeren in oude dranken en perspectieven – Bart Laming
  • Presentatie - 40 jaar verzamelen van oude dranken – Bay van der Bunt
  • Proeverij – introductie oude sterke dranken
  • Rondleiding - 's werelds grootste collectie oude dranken


De vermaarde Nederlandse verzamelaar Bay van der Bunt heeft tijdens zijn carrière meer dan 8.000 flessen zeldzame cognac, armagnac, whisky, port en madeira verzameld.

Met zijn bedrijf Old Liquors koopt hij wereldwijd zeldzame en oude sterke dranken en collecties in. Die worden vervolgens enkele jaren in voorraad gehouden met het oog op waardestijging. Deze manier van werken vergt natuurlijk veel kapitaal.

Het uitschrijven van een obligatielening is een financieringsvorm die zeer geschikt is om investeerders rechtstreeks te betrekken bij wat Old Liquors doet. Deze sympathieke wijze van kredietverlening maakt het voor Old Liquors mogelijk om versneld extra inkopen te doen. Obligatiehouders ontvangen over de inleg een vaste rente van 8% per jaar.

Ter gelegenheid van deze obligatielening wordt aan een beperkt aantal mensen een unieke en niet-te-missen kans geboden om kennis te komen maken met de mensen achter Old Liquors Invest.

De presentatie wordt gegeven onder het genot van een selectie zeer oude dranken en te midden van de indrukwekkende verzameling prestigieuze, historische en eeuwenoude jaargangen uit de Old Liquors collectie.
BAY VAN DER BUNT

Eigenaar Old Liquors Collectie

“Mijn grootvader begon zijn privécollectie in 1895. Mijn vader erfde deze in 1936 welke door mij vanaf 1971 met grote passie verder is uitgebouwd. Nu liggen er in onze kelder zesduizend flessen zeldzame en oude dranken. Ik ben er trots op de derde generatie te zijn die in de passie van zijn voorouders mocht delen en, ‘last but not least’, dat oude dranken door de jaren heen sterk in waarde zijn gestegen. Samen met mijn echtgenote heb ik de vennootschap OL Holding B.V. opgericht en van daaruit Old Liquors Invest B.V. opgericht ter uitvoering van het ontwikkelde bedrijfsconcept. Vanwege mijn leeftijd (68) heb ik in juli 2015 de Directie c.q. het dagelijkse management van Old Liquors Invest B.V. overgedragen aan Bart Laming.”

BART LAMING
CEO van Old Liquors Trading and Old Liquors Invest

Bart Laming leidt het handels- en investeringsbedrijf voor Old Liquors. Hij is verantwoordelijk voor de internationale verkoop en merkontwikkeling en investor relations en werkt sinds 2010 voor Old Liquors. Sindsdien heeft hij nauw samengewerkt met Bay van der Bunt om een business plan te ontwikkelen, dat hem in staat stelt om selecties van de kostbare collectie op de markt te brengen.

Bezoek de Old Liquors Invest website voor meer informatie.

Delen met vrienden

Locatie

Old Liquors Invest B.V.

Werftseweg 3

4823 ZG Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen