Gratis

Investeren in vastgoed Zuid-Spanje (2e sessie)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Churchilllaan 11

3527 GV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Investeren in vastgoed Zuid-Spanje

Een van de meest veilige manieren om te investeren is het investeren in vastgoed, ook wel onroerend goed genoemd. Er doet zich nu een mooie kans toe om dat ook te gaan doen. Bent u nieuwsgierig hoe u rendement kan halen uit vastgoed, kom dan langs bij onze presentatie over investeren in Bed & Breakfast Casa de la Vida.

Wij willen u graag vertellen over wie wij zijn, wat wij doen en wat we voor u, en zeker ook voor elkaar kunnen betekenen. Wij willen dit doen middels een presentatie waarbij wij uitleggen wat de mogelijkheden zijn om te investeren.

Wie wij zijn?

Wij zijn Sander en Varshana van Bed & Breakfast Casa de la Vida. Wij gaan ons vestigen in het Zuiden van Spanje, meer exact nog, in de provincie Malaga (Costa del Sol). Wij hebben daar een fantastische locatie gevonden, unieke panden met een mooi perceel. Om dit aan te kopen zoeken wij (mede)investeerders.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website:casadelavidamalaga.wordpress.com

Programma: Aanvang 18:00 Presentatie 18:30 Borrelen 19:30

Als u een partner heeft die ook beslist over financiële zaken en u wilt een dergelijk bedrag investeren dan is het zeer verstandig om samen met uw partner aanwezig te zijn.

Wij verwelkomen u graag met typische Spaanse tapas en sangria.

Sander & Varshana

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Churchilllaan 11

3527 GV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen