Verkoop beëindigd

IOT INTRODUCTIE WORKSHOP KPN

Evenementgegevens

Locatie

Locatie

Netherlands

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Zelf aan de slag met IoT

Tijdens de workshops ervaren deelnemers de technologie van IoT in de praktijk. Niels Stamhuis, eventmanager IoT Academy: “We starten met het zelf maken van IoT-oplossingen, zoals een slimme deurbel of slimme vuilnisbak. Dat geeft meteen een goed beeld van de mogelijkheden van IoT. Met sensoren en dataverbindingen is het mogelijk om tal van bedrijfsprocessen, maar ook de klantbeleving te verbeteren. Bovendien is het ook nog erg leuk: iets zelf maken geeft altijd een goed gevoel.”

Wat kan IoT voor uw organisatie betekenen?

Na deze praktijkervaring gaan alle deelnemers om de tafel zitten. Niels: “We vragen eerst: welke vraagstukken spelen er binnen jullie organisatie, wat zou er anders kunnen? En vervolgens gaan we brainstormen: hoe zou IoT hier positief aan bij kunnen dragen? Denk hierbij aan een oplossing die het productieproces efficiënter maakt, of een oplossing die extra waarde biedt aan de klant. Alle deelnemers mogen hun ideeën op tafel leggen. Ieder heeft weer zijn eigen expertise en komt met andere ideeën.” Tijdens de workshop is er altijd iemand van KPN aanwezig waar u terecht kunt om verder te praten over oplossingen waarmee u kunt innoveren.

Voor wie: ondernemers en managers

Kosten: gratis, aangeboden door KPN!

Ontdek de mogelijkheden om te innoveren met Internet of Things en geef u en/of één collega op voor een van de workshops!

Delen met vrienden

Locatie

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen