Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hogeschool van Amsterdam & Amsterdam Arena

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

[Let op: schrijf je in per individu, op de dag zelf is er voldoende tijd om groepjes te maken]

Help jij mee om de Amsterdam ArenA nog slimmer te maken?
Op 24, 25 en 26 januari 2018 vindt de 'IoT Meets Data Science' hackathon plaats. Deze hackathon wordt georganiseerd door de Hogeschool van Amsterdam, in samenwerking met Amsterdam ArenA en de IoT Academy. Deelnemers van deze hackathon gaan aan de slag met de mogelijkheden van Internet of Things op het gebied van crowd management.

Met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar, is de Amsterdam ArenA een grote publiekstrekker. Het probeert er alles aan te doen om gasten een geweldige ervaring te bieden die ze nooit meer zullen vergeten en is op zoek naar mensen die het in zich hebben om aan de slag te gaan met de mogelijkheden van data en Internet of Things.

Aanmelden voor deze hackathon is gratis. Je maakt daarbij ook nog eens kans op mooie prijzen!

Wat de hack is een hackathon?
Een hackathon is een wedstrijd waarin teams in beperkte tijd een oplossing bedenken en maken. Na deze wedstrijd worden de verschillende oplossingen door een vakjury beoordeeld waarbij de beste oplossing een prijs wint. In dit geval gaan de deelnemers aan de slag met de mogelijkheden van Internet of Things.

Waarom zou je meedoen?
Naast het feit dat het super leuk is om nieuwe mensen te leren kennen, ervaring op te doen door onze experts en partners, kun je natuurlijk ook gave prijzen winnen! Door mee te doen zorg je ervoor dat de bezoekers in de ArenA een nog betere ervaring zullen hebben. Dat geeft toch een goed gevoel?

Wie zoeken we?
Om gebruik te maken van de mogelijkheden die data en IoT bieden, hoef je geen 'tech geek' te zijn. Pragmatisch en creatief kunnen denken is net zo relevant. Op de dag zelf leer je hoe je met een IoT boardje zelf dingen kunt gaan meten. Wij zijn op zoek naar mensen met superkrachten, zoals jij, die samen met ons willen ontdekken hoe we de bezoekersbeleving van gasten in de ArenA kunnen verhogen door de inzet van IoT.

Op de dag zelf is er voldoende ruimte om groepjes te vormen.

Waar en wanneer vindt het evenement plaats?
Op dinsdag 23 januari zal er een rondleiding gegeven worden in de Amsterdam ArenA aan het einde van de middag voor de liefhebbers. Op 24, 25 en 26 januari vindt de hackathon iedere dag plaats van omstreeks 09:30 (vanaf 09:00 inloop) tot 17:00, er hoeft 's nachts dus niet doorgewerkt te worden. Mocht je willen meedoen maar niet de hele drie dagen erbij kunnen zijn, neem dan vooral contact op. Eten en drinken wordt door ons verzorgd, ook andere leuke activiteiten.

Aan welke challenges kun je werken?
Op de dag zelf nemen we je uitgebreid mee in de toekomstige ontwikkelingen van de ArenA. De ArenA is benieuwd hoe de ervaring van bezoekers verbeterd kan worden door de inzet van IoT.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Klik op de aanmeld knop hier boven en schrijf je in.

Handig om te weten:

  • Deelname is gratis, eten en andere leuke activiteiten ook.
  • Het is handig om je laptop mee te nemen.
  • Mocht je als team willen inschrijven moet elk lid apart worden ingeschreven.
  • Als je je inschrijft rekenen we ook echt op je aanwezigheid. Mocht je studeren aan de Hogeschool van Amsterdam, dan zijn er binnen de hogeschool deze dagen als het goed is vrijwel geen lessen of tentamens. Mocht je toch iets in je rooster hebben staan en aan de hackathon willen deelnemen, neem dan even contact op dan kijken we wat mogelijk is.
  • Amsterdam ArenA biedt deelnemers aan de hackathon de mogelijkheid om dinsdag 23 januari rond 15 uur gebruik te maken van speciale VIP- rondleiding door het “backstage” gebied van de Amsterdam ArenA, dit is niet verplicht, maar wel leuk om een goed beeld te krijgen van het probleem.

Heb je vragen over dit evenement of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact op met de organisatie achter dit evenement: Hackathon@hva.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hogeschool van Amsterdam & Amsterdam Arena

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen