Gratis

IoT User Experience Meetup

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

KPN Teleportboulevard 121, 1043 EJ Amsterdam

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 22 februari vindt er weer een IoT Meet up plaats.
Deze keer gaan we het hebben over de User Experience van IoT oplossingen, oftwel: UX.

Onder de titel ‘van technologie naar oplossing, de aanpak van UX’, neemt KPN ons mee in de wereld van het vertalen van je hardware naar een geweldige klantervaring.

Met IoT zullen de komende jaren vele nieuwe technische producten een plek krijgen in je huis en op werk. De uitdaging daarbij is dat ‘de consument’ (jij en ik) vaak niet zitten te wachten op nieuwe technologieën. Die zijn op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen. Hoe vertaal je dan deze nieuwe techniek naar een nieuwe oplossing waar klanten blij van worden?

Dat is een vraag die Frank Timmermans en Marco Welling, UX Leads bij KPN, zullen proberen te beantwoorden. Ze delen hun aanpak die ze binnen KPN inzetten om tot een geweldige klantervaring te komen en die collega’s helpt om richting te geven aan hun innovatieteam.

Locatie
De meetup van donderdag 22 februari 2018 wordt ditmaal gehouden bij KPN (Teleportboulevard 121, 1043 EJ Amsterdam) en duurt van 17:00 - 19:00. Neem gerust iemand anders mee, die ook geïnteresseerd is in dit onderwerp.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

KPN Teleportboulevard 121, 1043 EJ Amsterdam

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen