€ 106,04

IPSO Koffiemomentje voor Inloophuis Midden-Brabant

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Koffie drinken met onze speciale koffiekit op tafel? Op Wereldkankerdag staat u daarmee even stil bij kanker en de impact daarvan

Over dit evenement

Koffie drinken met onze speciale koffiekit op tafel? Op Wereldkankerdag staat u daarmee even stil bij kanker en de impact daarvan op mensen en hun omgeving.

Iedereen kent wel iemand met kanker en heeft gezien of ervaren hoe het iemands leven op zijn kop zet.

Hoe belangrijk is het dan dat er psychosociale ondersteuning is voor mensen die geraakt zijn door kanker en dat kanker bespreekbaar is! Inloophuis Midden-Brabant biedt een ontmoetingsplaats voor iedereen die te maken heeft met kanker. Een warme, huiselijke plek waar men in contact kan komen met lotgenoten om ervaringen te delen en herkenning kan vinden. Daarnaast kan men deelnemen aan creatieve, sociale en ontspannende activiteiten te midden van de regionale keten van zorgverleners die bij mensen met kanker zijn betrokken. Om op deze wijze bijdragen te leveren aan de verbetering van de kwaliteit van leven van mensen die te maken hebben met kanker.

Jaarlijks meedoen aan de koffieochtend is een initiatief dat bijdraagt aan zorginnovatie, sociale cohesie en positieve gezondheid. Hiermee wordt tevens de bekendheid van ons inloophuis en betrokkenheid bij de ziekte kanker vergroot en u sponsort een ANBI-erkend goed doel. Samen met werknemers, collega’s, vrienden, buren of familie!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen