€ 35

Irwin's Helende Huiskamer sessie - Wat wil ik nu eigenlijk Écht

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Adem Inn - Slow Coffee

27A Hoogstraat

3011 PD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Irwin's Helende Huiskamer bij Adem Inn. De plek in Rotterdam waar je je echt gezien en gehoord voelt. Waar je verhaal delen jouw zichtbaar maakt en de weg naar een hartconnectie met jezelf, met je omgeving en je dromen zich toont!

Gezellig samenkomen in een veilige en vertrouwde omgeving. Adem Inn dé plek voor verdieping en inspiratie in Rotterdam. Max. 15 deelnemers gaan onder begeleiding van Innerviewer Irwin Ment aan de slag met het beoefenen van openhartig delen en verhaalvertelling.

Elke maand een ander bijzonder thema. Een belangrijke aanleiding om jouw persoonlijk verhaal uit te diepen, waar je vandaan komt, waar je staat in het leven, wie je bent. Blokkades waar- en wegnemen, die de weg vrijmaken naar Wie je wil Zijn. Dit doen we samen. Samen op reis. Samen delen. Samen helen.

Het thema voor deze sessie: Wat wil ik nu eigenlijk, Écht?

Wat wil ik met mijn leven? Wat wil ik nu écht? Weet je het oprecht even niet of dacht je het te weten maar lukt het maar niet om naar de juiste actiestand van volharden te schakelen? De wereld draait door en jij blijft maar hangen. Wat te doen?

Jouw leven!
Jouw verhaal!
Jouw succes!

Tijdens de huiskamer sessie krijg jij de gelegenheid jouw verhaal te delen, ontdek jij wat jou in de weg staat om de connectie te maken, met de belangrijkste plek waar alle essentiële antwoorden uit resoneren, je hart. Het maken of herstellen van een hartconnectie, met jezelf, met jouw verhaal en gedragen worden door de groep creert het helende effect. Het neemt de ruis weg en herintroduceert visie en doelen.

Jouw verhaal doet ertoe!

Delen = Helen

Wees welkom!

Aanmelden via ticketlink...
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Adem Inn - Slow Coffee

27A Hoogstraat

3011 PD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen