€ 85

Irwin's Helende Huiskamersessie voor koppels - Opnieuw Verbinden

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Adem Inn - Slow Coffee

27A Hoogstraat

3011 PD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Irwin's Helende Huiskamer bij Adem Inn. De plek in Rotterdam waar je je echt gezien en gehoord voelt. Waar je verhaal delen jouw zichtbaar maakt en de weg naar een hartconnectie met jezelf, met je omgeving en je dromen zich toont!

Gezellig samenkomen in een veilige en vertrouwde omgeving. Adem Inn dé plek voor verdieping en inspiratie in Rotterdam. Onder de bezielende leiding van Innerviewer Irwin Ment aan de slag met het beoefenen van openhartig delen en verhaalvertelling.

Elke maand een ander bijzonder thema. Een belangrijke aanleiding om jouw persoonlijk verhaal uit te diepen, waar je vandaan komt, waar je staat in het leven, wie je bent. Blokkades waar- en wegnemen, die de weg vrijmaken naar Wie je wil Zijn. Dit doen we samen. Samen op reis. Samen delen. Samen helen.

*Let op! Deze sessie is speciaal voor koppels! Het thema: Opnieuw Verbinden

Bedoeld voor partners die geloven in hun relatie maar op zoek zijn naar manieren om de verbinding te verstreken en de liefde te herontdekken. Nieuwe inzichten in de liefde. Versterken van de vertrouwensband. Elkaar opnieuw ont-moeten en groeien in verbinding. De kwaliteit van onze relatie is namelijk van doorslaggevend belang voor ons succes en gevoel van welzijn. Wil jij nieuwe inspiratie opdoen voor je relatie, de kwaliteit verbeteren/vergroten?

Jouw leven!

Jouw verhaal!

Gezamenlijk succes!

Tijdens de huiskamersessie krijgt iedereen de gelegenheid haar en zijn verhaal te delen, ontdek je wat jou in de weg staat om de connectie te maken met de belangrijkste plek waar alle essentiële antwoorden uit resoneren, je hart. Het maken of herstellen van een hartconnectie, met jezelf, met jouw verhaal en gedragen worden door je partner en de groep creert het helende effect. Het neemt de ruis weg en herintroduceert visie en doelen, een sterkere band en harmonie in de relatie.

Jouw verhaal doet ertoe!

Delen = Helen

Wees welkom en meld je aan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Adem Inn - Slow Coffee

27A Hoogstraat

3011 PD Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen