Isha van der Burg (cabaret)

Venster Acties

De verkoop sluit binnenkort

Isha van der Burg (cabaret)

Cabaretière Isha van der Burg rekent af met misogynie, musicals en metacabaret, maar nog het meeste met zichzelf.

Door Mevrouw Boon

Waar en wanneer

Datum en tijd

za. 3 jun. 2023 20:00 - 20:45 CEST

Locatie

Mevrouw Boon Dorpsstraat 60 2841 BK Moordrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 45 minuten
  • eTicket voor mobiel

>>> Let op: wil je tickets bestellen met je telefoon, schakel dan eerst ‘blokkeer pop-ups’ uit in je browser-instellingen. <<<

***

ATTENTIE, LEES DIT BERICHT GOED: dit is mogelijk uw laatste waarschuwing. Als u een hekel hebt aan seks, geweld en Ik Mik Loreland, dan kunt u beter thuisblijven. Voor wie het echter aandurft speelt Isha van der Burg een voorstelling met twee gezichten. In hoog tempo rekent zij af met misogynie, musicals en metacabaret, maar nog het meeste met zichzelf. Laat dat maar over aan Pink Lady.

***

Isha van der Burg is een dynamische theaterpersoonlijkheid die met haar liedjes en grappen het publiek in vervoering brengt. Met intelligente en originele teksten speelt ze afwisselende voorstellingen die zowel verwarren als verwennen. Of zoals Bob Dylan ooit antwoordde op de vraag hoe het voelt de beste liedjes ter wereld te zingen: dat moet je vragen aan Isha van der Burg.

***

Deze voorstelling (lengte: 45 minuten) wordt voor maximaal 15 personen gespeeld in het sfeervolle en intieme huiskamertheater van kunstgalerie Mevrouw Boon in Moordrecht (Dorpsstraat 60), een bijzondere beleving waarbij je - naast het bijwonen van de voorstelling - de eigenzinnige en kleurrijke kunst in de mini-galerie kunt bekijken.

***

Dit programmaonderdeel van Mevrouw Boon kwam tot stand i.s.m. De Rotterdamse Salon en met financiële steun van Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas.

Over de organisator

Georganiseerd door
Mevrouw Boon

Mini-galerie Mevrouw Boon in Moordrecht (Dorpsstraat 60) biedt podiumkunstenaars de mogelijkheid om nieuwe dingen uit te proberen voor een klein publiek. Schuif gezellig aan en koop nu je tickets voor een van de intieme voorstellingen in het sfeervolle huiskamertheater van Mevrouw Boon en stimuleer talent!

De verkoop sluit binnenkort