€ 359

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Terschelling West

Heester Kooiweg 20

8881 ED West-Skylge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
'Grow with the Flow' op Terschelling

Over dit evenement

Nederlands eerste offline adventure game voor persoonlijke ontwikkeling. Natuur(lijk) buiten, op, in en bij het water.

Juist nu, in deze tijd van onzekerheid, ervaren mensen stress en angst, eenzaamheid en zijn ze stuurloos. Je hoort steeds vaker om je heen dat mensen weinig energie hebben en hoge druk ervaren.

Misschien herken jij dit ook? En wil jij weer aan het roer staan van jou eigen leven? Kapitein zijn over je eigen schip; je eigen leven, je eigen lijf en je eigen keuzes. Ben jij degene die weer plezier wil ervaren en onbevangen meedeinen op de golven?

Dan is het tijd voor jou om het even anders te doen. Ga weg uit de dagelijkse sleur, weg uit de omgeving waarin je energie lekt en verleg je focus. Stap in een krachtig en prachtig programma, een super gave adventure game.

De plek voor ‘personal adventure time’ waar je door de zoektocht in de game (her)ontdekt hoe je weer plezier, avontuur en spel (terug)brengt in je leven. Door het spel te spelen groei je letterlijk en figuurlijk in de stroom van het leven.

‘Grow with the Flow’ is een adventure, een game en een quest ineen. Samen met andere ‘adventurists’ ga je op avontuur en los je jouw eigen persoonlijke puzzels op. Daarbij speel je buiten, veelal op, in of bij het water. In het spel zijn er opdrachten, uitdagingen (buiten je comfort zone) en activiteiten in de natuur. Je ontrafelt steeds meer onderdelen van jouw routekaart naar je eigen ‘personal adventure life’ (purpose). Dit is het avontuur waarin je jouw angst kraakt en omzet in moed, vertrouwen en liefde om datgene te gaan doen waar jij blij van wordt.

Je doet het vooral samen, je speelt ontspannen en ontdekt. In een veilige setting oefenen je, faal je, reflecteer je om weer opnieuw met veel plezier verder te oefenen. Je hebt succes, ook al weet je niet wat de uitkomst zal zijn.

Er is plek voor maximaal 16 personen om tegen kostprijs drie volle dagen deel te nemen aan deze pilot. Hou je van doen (en niet -teveel- lullen), erop uit trekken & jezelf ontwikkelen en is jouw weekend van 25, 26 en 27 september nog vrij? Dan is er nog plek en hebben we je er graag bij. Alleen nu tegen kostprijs.

Wat zit er allemaal bij?

  • Persoonlijk avontuur-werkboek
  • Professionele coaching, gidsen en spelleiding
  • Knapzak met handige gadgets
  • Meerdere activiteiten op en rond het water, waaronder wad kano, golfsurfen & branding kano
  • Meditaties
  • Speelplek
  • Gezonde lokale maaltijden
  • Lokaal transport, fiets
  • Overnachting op camping De Kooi (3 dagen, 3 nachten)
  • Een avontuur waarbij je door het spel wordt uitgedaagd in jouw zoektocht naar je ware zelf. Your personal adventure life.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Terschelling West

Heester Kooiweg 20

8881 ED West-Skylge

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen