€ 5 – € 10
ISS Storytelling Afternoon - Winternachten festival 2022

ISS Storytelling Afternoon - Winternachten festival 2022

Venster Acties en details

€ 5 – € 10

Datum en tijd

Locatie

International Institute of Social Studies

Kortenaerkade 12

2518 AX Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen restituties

Kom luisteren naar een schatkist vol verhalen – of vertel je eigen verhaal!

Over dit evenement

Op 16 juni 2022 vindt de International Storytelling Afternoon plaats bij het International Institute of Social Studies (ISS). Een Winternachten-klassieker! Volgens beproefd recept, even simpel als groots: bezoekers, schrijvers, studenten en docenten komen samen en vertellen elkaar verhalen.

Tijdens deze editie zullen die verhalen vooral gaan over het festivalthema Whose House is This? Voel je vrij om dat te interpreteren zoals je wil: ‘het huis’ kan zowel heel letterlijk een thuis zijn, maar ook als metafoor gebruikt worden. Voel jij je thuis in het huis van je familie, het huis van onze samenleving, van de democratie, van de literatuur…? Met deze festivalvraag gaan we op zoek naar verhalen over je thuis voelen (of juist niet), huis en haard moeten verlaten of juist een nieuw, onverwacht thuis vinden.

Kom luisteren naar verhalen van over de hele wereld – of vertel je eigen verhaal, als je zin hebt! Er zijn slechts twee regels: je verhaal moet Engelstalig zijn en mag maximaal vijf minuten duren. De voertaal van deze middag is Engels.

Namens Winternachten zullen Robin Block en Iman Mersal ook aanwezig zijn om hun verhaal te vertellen.

De voertaal van deze avond is Engels.

--------

De ISS Storytelling Afternoon is onderdeel van het Winternachten festival 2022 – de zomereditie. Onder het festivalthema Whose House Is This? vindt Winternachten plaats van donderdag 16 tot en met zondag 19 juni op verschillende locaties in Den Haag, waaronder PAARD, PIP en Amare. Literatuur, poëzie, spoken word, muziek en film: alle cultuurliefhebbers komen aan hun trekken op dit veelzijdige, internationale literatuurfestival. Voor deze donderdag in ISS zijn aparte tickets te bestellen, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op alle andere festivaldagen én het literair concert met o.a. Sef, Shishani en Raoul de Jong in Amare, op zondagmiddag. Voor meer informatie, zie www.winternachten.nl

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen