€ 5,98

IVY's Comedy Lounge

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Club IVY

66 Wijngaardstraat

4461 DD Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben jij ook zo'n fan van stand-up comedy? Voor de eerste keer in Goes presenteren wij jullie: IVY's Comedy Lounge!

Op zaterdag 10 februari is het zo ver, dan komen 4 comedians uit verschillende plekken uit Nederland naar Goes om ons te vermaken met de beste comedy.

De intieme sfeer en het beperkt aantal plaatsen hiervoor maken dit een unieke beleving!


▬▬▬▬▬▬▬▬ COMEDIANS ▬▬▬▬▬▬▬▬

► Aries Sporkslede:
Aries Sporkslede is een stand up comedian geboren op 7 april 1980 in Amsterdam en is het jongste van 2, met Surinaamse ouders. Zijn humor haalt hij uit het daaglijks leven. Relatie, werk en muziek is zijn grootste inspiratie bron als het gaat om comedy. Hij heeft als comedian in verschillende theaters door het hele land opgetreden en het podium mogen delen met grote namen zo als Roue Verveer, Jørgen Raymann, Nadjib Amhali, Murth Mossel, Anour, Jeffrey Spalburg, Jandino Asporaat enz. In 2009 heeft Aries Sporkslede aan een pilot mee gewerkt van één van jandino’s eerste tv programma genaamd comedy at work.

► Coen van den Aardweg
Altijd een beetje de flierefluiter uitgehangen en niet altijd het lieve brave pubertje geweest. Met toeval is hij ooit op een "blauwe maandag" begonnen met -comedy. Dit beviel hem zo goed dat hij nu het hele land afreist met als doel mensen te kunnen en mogen entertainen.

Heeft samen op podium te mogen staan met Jandino Asporaat, Roue Verveer, Jørgen Raymann en nog vele andere grote comedians hebben ervoor gezorgd dat Coen enorm gemotiveerd geraakt is. De top bereiken is een doel en alles op de weg daarnaartoe is een mooie leerweg. In zijn optredens verteld hij over zijn leuke en minder leuke ervaringen en gaat hij ook bij zichzelf ten rade. Een verhaal en boodschap is wat overgebracht word en humor is wat centraal staat. Nog steeds is hij zeer enthousiast en krijgt lovende reacties over zijn performance. Wat hij het belangrijkste vind is plezier maken, ervaring op doen en blijven leren, want leren stopt nooit.

► Hans Dekker
Hans•Dek•ker (de; v) ziekelijke vrees of aandoening om mensen te vermaken.

Het uit zicht vaak in het aanwezig zijn, een podium betreden, strippen en komt vaak voor in combinatie met andere angst en paniek stoornissen.
Mensen die aan Hans Dekker lijden, ontwikkelen angstsymptomen als ze zich in ruimten bevinden waar mensen nog niet lachen, zoals liften,[1] vliegtuigen en treinen of ruimten als een café, theater, plein of kleedkamer. In ernstige gevallen kunnen paniekaanvallen optreden en probeert men aan de situatie te ontsnappen, zelfs als dit ernstig gevaar oplevert. Anderzijds is het mogelijk dat men door de angst gaat 'trillen'.

► Mo El Khamssi
Mo El Khamssi timmert al negen jaar aan de weg als comedian. Zijn stijl is energiek, gezellig en met een overdosis aan persoonlijkheid.

Met deze ingrediënten wist hij met gemak het talentenjacht ’Het Rotterdams Open Podium’ in 2011 te winnen. De jury citeerde: “Mo is een authentieke comedian en zal heel ver komen in Theaterland”. Na deze talentenjacht ging het hard. Zeven uitverkochte zalen met zijn avondvullende show ‘Mo DeSHow’ in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Dordrecht.

Mo speelt momenteel door heel het land en België met professionals zoals Jandino Asporaat, Jörgen Raymann en Rachid Larouz.

▬▬▬▬▬▬▬▬ INFO ▬▬▬▬▬▬▬▬

✘ Datum: 17 februari 2017
✘ Tijd: 20:00 (deuren open). 20:30 (start) tot 22:30u (met pauze)
✘ Locatie: IVY Club & Lounge (Wijngaardstraat 66, Goes)

▬▬▬▬▬▬▬▬ TICKETS ▬▬▬▬▬▬▬▬

Tickets zijn voor €10,- verkrijgbaar aan de deur en in de voorverkoop voor maar €5,- een avondje lachen en ontspannen hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn.

Wees er wel snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

► Ticket link: http://bit.ly/2mg8t3l

- Pinnen kan aan de deur!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Club IVY

66 Wijngaardstraat

4461 DD Goes

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen