€ 0 – € 2.517,99

Jaarcongres Innovatie & Transformatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Green Village

Blokhoeve 7

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Technologie, talent en leiderschap zijn belangrijke factoren bij digitale transformaties. Tijdens het Jaarcongres Innovatie & Transformatie, dat op 27 september in Nieuwegein wordt gehouden, wordt op deze thema’s in een uitgesproken cross-functionele setting de verdieping gezocht.

CxO’s en innovatieleiders van uiteenlopende achtergronden zullen hun visie, kennis en ervaringen delen. Op het hoofdpodium, in de wandelgangen en natuurlijk tijdens de diverse break-outsessies. Daarbij wordt wederom thematisch ingezoomd op nieuwe technologieën, maar zoeken we ook de verdieping qua benodigde persoonlijke en organisatorische competenties rondom innovatie en transformatie. Talent is simpelweg DE uitdaging van dit moment! Zeker bij verandering.

Kloof overbruggen

Volgens Martijn Aslander, technologiefilosoof en spreker op het evenement van afgelopen jaar, gaat het bij digitale transformatie om het overbruggen van de kloof tussen enerzijds de technologie en anderzijds de mensen - zowel binnen het bestuur als in de rest van de organisatie: “Niemand neemt ownership over het domein ertussen. Daar liggen dus kansen: door een technologische bril kijken naar maatschappelijke en economische problemen”, zegt hij. De innovatieve technologie- en businessleider moet daartoe snel meters maken. Individueel, met zijn team, qua werkwijzen en organisatiestructuur.

Het Jaarcongres Innovatie & Transformatie op 27 september in Nieuwegein is daarvoor een uitgelezen start.


***

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Er zijn voldoende parkeer gelegenheden bij de green village. Daarnaast is de locatie goed te bereiken met het Openbaar Vervoer.

Voor wie is dit event bedoeld?

De doelgroep voor dit evenement bestaat uit CIO’s/IT-directeuren, IT-managers en managers verantwoordelijk voor IT-gerelateerde onderwerpen.


Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Jazeker, zolang de persoon ook valt binnen in de doelgroep classificatie en zich hier registreert.

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Bij vragen kun je ICT Media bereiken via events@ictmedia.nl of door te bellen naar 073-6140070

Wat is het restitutiebeleid?

Je kunt kosteloos annuleren 7 dagen alvorens het event. Daarna worden er administratie kosten in rekening gebracht van 10% van de ticket prijs. In het geval van dit congres is dat €199,- excl BTW. Mocht je een vervanging kunnen regelen die binnen de doelgroep classicifactie valt worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht.

Moet ik mijn ticket afgedrukt meenemen?

Nee, je kunt je ticket/inschrijving ook tonen aan de balie met je telefoon.

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

Nee, mocht je verhinderd zijn of geen interesse meer hebben kan je het beste je inschrijving annuleren en je vervanging laten inschrijven.

Is het goed als de naam op mijn ticket of registratie niet overeenkomt met die van de bezoeker?

Nee, zie bovenstaand.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Green Village

Blokhoeve 7

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen