Jaarcongres Ondernemersfonds Utrecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spoorwegmuseum

16 Maliebaanstation

3581 XW Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Jaarcongres Ondernemersfonds Utrecht - een leerzame dag voor iedereen die met het Ondernemersfonds te maken heeft.

Over dit evenement

Op woensdagmiddag 6 november verwelkomen we je graag op ons jaarcongres. Na dit congres weet je alles over de meest recente ontwikkelingen in Utrecht en ga je met hernieuwde energie aan de slag met je bedrijf of (ondernemers)vereniging. Bovendien is er volop gelegenheid tot netwerken.

Het congres is bedoeld voor iedereen die met Ondernemersfonds Utrecht te maken heeft, dus blok deze middag alvast in je agenda!

Actuele informatie vind je op onze website: ondernemersfondsutrecht.nl/jaarcongres2019

Programma

12:30 - 13:00 uur

Ontvangst

13.00 - 14:30 uur

Plenair programma onder begeleiding van dagvoorzitter Machteld Kooij met aan het woord o.a. Hans de Leeuw voorzitter bestuur Ondernemersfonds Utrecht, Jos Burger CEO van Ultimaker (een sinds kort Utrechtse onderneming met de blik op de toekomst) en Martijn Stemerdink en Marjolein van Alfen namens kerngroep Merwede over het samenwerken in de stadswijk van de toekomst.

Ook vragen wij op interactieve wijze jullie input over de werking van het Ondernemersfonds Utrecht!

14.30 - 15:00 uur

Pauze

15.00 - 15:50 uur

Maak een keuze voor een van de volgende break-outsessies:

  • Kennis en netwerksessie voor besturen onder begeleiding van Machteld Kooij

“Hoe is het contact met de achterban? Zoveel leden?! Hoe doen jullie dat? Een ALV met weinig bezoekers; hoe kan dit anders?” Breng jullie ervaringen, best practices en ervaringen in en leer van elkaar!

  • Slim werken door Rick Pastoor ( Hoofd Product bij Blendle en auteur Grip)

Eind 2018 kwam zijn boek Grip uit. Rick kreeg nogal eens vragen over hoe je efficiënt kan werken zodat je meer gedaan krijgt (of meer tijd overhoudt voor Netflix). Of hoe je in je drukke werkweek houvast en overzicht houdt. Meer grip krijgt dus. Rick legt uit hoe je slimmer werkt voor meer rust en ruimte in je hoofd.

  • Gastvrijheid in de trekkingsgebieden door Chantal Riedeman (Shopology)

Welke trekkingsgebieden in Utrecht hebben succesvol het gevoel van gastvrijheid verhoogd? Wat hebben zij precies gedaan? Wie heeft dit betaald? En bovenal… wat maakt dat deze (ogenschijnlijke relatief kleine) aanpassingen zo een grote impact kunnen hebben op het gevoel van gastvrijheid van gasten, bezoekers en klanten? In sneltreinvaart neemt Chantal je mee in het brein van jullie gasten, bezoekers en klanten. Daarna vragen we ons af hoe kunnen we deze kennis en praktijkvoorbeelden vertalen naar het verhogen van de beleving van gastvrijheid in jullie trekkingsgebied? Concreet; welke “pijn” kunnen we wegnemen en welke “pleasure” kunnen we vergroten?

De sessie van Chantal belooft een korte, doch zeer interessante en leuke sessie te worden, waarna je nooit meer “normaal” naar gastvrijheid en klantgerichtheid kunt kijken en ineens overal kansen ziet…

  • Vuelta in Utrecht door Sport Utrecht en Utrecht Marketing

Vanaf 29 april 2020 tellen we af naar de Vuelta die van 14 t/m 16 augustus Utrecht aan doet! Utrecht is in 2020 de enige stad ter wereld die de drie grootste wielerrondes (Tour, Giro en Vuelta) heeft ontvangen. Utrecht Marketing en Sport Utrecht nemen jullie graag mee in dit fantastische evenement. Wat staat er in de stad te gebeuren, wat kan jij doen om hier op aan te haken en wat levert het jouw onderneming op?!

Kortom, hoe gebruiken we de Vuelta om Utrecht zo goed mogelijk te presenteren? Dat staat centraal in de deelsessie van Utrecht Marketing en SportUtrecht.

16:00 - 17:00 uur

2e deel plenair programma met o.a. blik in de toekomst door voorzitter Hans de Leeuw, nemen we afscheid van Alan Grommers en introduceren we onze nieuwe fondsmanager Kyra Kasel.

17:00 - 18:30 uur

Feestelijke netwerkborrel

Actuele informatie vind je op onze website: ondernemersfondsutrecht.nl/jaarcongres2019

Datum en tijd

Locatie

Spoorwegmuseum

16 Maliebaanstation

3581 XW Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen