Gratis

Jaardag Groen Onderwijs, Naaldwijk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lentiz vestiging Greenport

Europa 1

2672 ZX Naaldwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Uitnodiging voor

de jaardag GROEN ONDERWIJS


Programma

12.30 uur koffie/thee

Opening door de voorzitter.

Anja Bartholomeus geeft de laatste informatie over de CAO door.

Bezoek aan de vestiging van Rijk Zwaan

Rijk Zwaan ontwikkelt groenterassen en verkoopt daarvan de zaden aan telers over de hele wereld. We zijn een snel groeiend familiebedrijf dat continue investeert in onderzoek en ontwikkeling. De mens staat bij ons centraal. Met 2.800 collega’s in ruim 30 verschillende landen zetten we ons dagelijks met veel plezier in voor de ontwikkeling van gezonde en aantrekkelijke groenten.

Na terugkomst op de vestiging Greenport zal u geïnformeerd worden over de samenwerking tussen Lentiz Horti Campus en de Demokas.

Onder de vlag van de Greenport Horti Campus bundelen bedrijven, onderwijs, kennisinstellingen en overheden hun krachten om kennis in de tuinbouw in de regio Westland-Oostland- Barendrecht te behouden en te versterken. De partners van Greenport Horti Campus investeren in kennis afgestemd op de behoefte van het bedrijfsleven, inspirerende opleidingen voor studenten en een gecoördineerd aanbod van cursussen voor medewerkers in de sector. Het realiseren van een internationaal aanbod van opleidingen en een inspirerend kenniscentrum is van vitaal belang voor het menselijk kapitaal voor deze sector. Door drie aansprekende locaties in Barendrecht, Bleiswijk en Westland, waar onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten en 37 overkoepelende programma’s zet de Greenport Horti Campus zich in voor een sector die aan de top blijft.

Uiteraard volgt een rondleiding door school en bedrijf.

Afsluiting met een hapje en een drankje bij Flavours WHC die de catering voor deze vestiging verzorgd.

Voor vragen over de bijeenkomst mailen naar de secretaris van de Stuurgroep Groen Onderwijs Hans Moorlag, hmoorlag@lentiz.nl

Voor vragen over aanmelden via Eventbrite mail naar bijeenkomsten@cnv.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lentiz vestiging Greenport

Europa 1

2672 ZX Naaldwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen