Jaartraining: Verlicht Je Leven

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Avanturijn Cursus- en Gezondheidscentrum

3 Voetiusstraat

3512 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Jaartraining Verlicht Je Leven
Deze jaartraining omvat in totaal 12 maanden en is uniek in haar inhoud en volledigheid. Ze omvat alle vier Fasen van Bewustzijn Ontwikkeling: de Autonome, Psychologische, Existentiële, en Realisatie Fase. De drie opeenvolgende trainingsdelen - Voorbij Emoties, Voorbij Gedachten en Rusten in Aandacht - zijn speciaal ontworpen om je ontwikkeling in iedere Fase optimaal te faciliteren. (De eerste Autonome Fase maakt samen met de Psychologische Fase deel uit van het eerste deel, vandaar 4 Fasen en 3 delen).

Hoewel de Fasen opeenvolgend voorkomen in onze levensloop betekent het niet we ze allemaal als vanzelf doorlopen, integendeel. Deze bewuste ontwikkeling, die anders dan de eerste Autonome Fase tot onze volwassenheid niet meer vanzelf gaat, vraagt om inzicht, bewuste motivatie, focus en discipline. Terwijl we allemaal op ons eigen niveau de Psychologische Fase van volwassenheid bereiken, zal zonder specifieke aandacht en traning niemand van ons deze Fase volledig doorlopen en overgaan naar de Existentiële Fase.

In de werkelijkheid van ons leven zijn er vele oorzaken en omstandigheden die onze ontwikkeling kunnen ondersteunen maar ook hinderen. De jaartraining is zo ontworpen dat ze je ontwikkeling verhelderen en ondersteunen, en je helpen valkuilen te gebruiken voor je groei. In essentie is dat wat ontwikkeling in ons leven is - activeren van ons potentieel en effectief omgaan met obstakels.

Voor meer info en voorwaarden van deelname https://www.mindconsult.nu/nieuws/jaartraining-verlicht-je-leven

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Avanturijn Cursus- en Gezondheidscentrum

3 Voetiusstraat

3512 JL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen