Gratis

Jade Macrea live at Bluesmoose Radio (€15,00 betaal aan kassa)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café Bar Zaal De Comm

Dorpsstraat 12

Ingang Pompweg 2b

6562 Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Jade Macrea live at Bluesmoose Radio 8 september 2021

Over dit evenement

Na een verplichte pauze ivm Corona kriebelt het live virus als nooit te voren bij Bluesmoose Radio.

Waren we vorig jaar al voorzichtig begonnen met akoestische solo en duo's in de voormalige dansschool achter de Comm Nu dus Zaal de Comm. Dit jaar kunnen we daar ook grotere bands ontvangen. Er zijn wat nodige aanpassingen gedaan.

Kortom vooralsnog maximaal 50 personen zittend op 1,5 meter afstand. Reserveren verplicht en alle inmiddels bekende maatregelen van het RIVM gelden . Bluesmoose Radio en Café Bar de Comm willen dit intieme concert zo comfortabel en veilig mogelijk laten plaatsvinden.

Entree 15,00 - Jade Macrea

De entree voor deze Bluesmoose Café opname sessie met Jade Macrea en band bedraagt € 15,00. Reserveer nu wel, maar reken pas af op de dag zelf (betalen doe je contant en gepast aan de kassa) voor 1 of 2 personen of, indien uit één huishouden, 4 tot 5 personen aan één tafel. Het bedrag gaat volledig naar de band die momenteel alle steun kunnen gebruiken.

Met de versoepelingen van 26 juni 2021 kunnen we weer op 1,5 meter zittend live opnames maken. We verwachten in september misschien nog wel meer versoepelingen , maar we houden ons aan de RIVM regels.

Mochten die maatregelen versoepeld dan wel verscherpt worden, bewegen wij mee. We communiceren veranderingen via de mail en onze website. houd ze dus in de gaten.


		Afbeelding van Jade Macrea live at Bluesmoose Radio (€15,00  betaal aan kassa)

Jade MacRae is een Australische blues- en soulzanger wiens liedjes het geluid van Etta James, Ray Charles, Sam Cooke, Big Maybelle en Dinah Washington naar de 21e eeuw vervoeren. Met “Up above your Head” brengt ze in 2020 haar derde solo-album uit naast haar talrijke samenwerkingen met internationale muzikanten. Niet alleen staat ze het grootste deel van het jaar op het podium met Joe Bonamassa, maar gedurende haar hele carrière heeft ze ook tijd gevonden om samen te werken met grootheden als Ray Charles, James Brown, Dave Stewart (Eurhythmics), John Legend en Jimmy Barnes.

Haar soms opzwepende, soms emotionele songs gedijen op haar expressieve soulstem, haar originele songwriting en de groove van haar band, die muzikaal onmiskenbaar geworteld is in de soul en R'n'B van de jaren '60 en '70.

Met haar nieuwe album gaat ze in 2021 voor het eerst door Europa touren om haar nieuwe nummers te presenteren. Haar eerste solo optreden in Nederland zal voor de camera's van Bluesmoose radio zijn.


		Afbeelding van Jade Macrea live at Bluesmoose Radio (€15,00  betaal aan kassa)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café Bar Zaal De Comm

Dorpsstraat 12

Ingang Pompweg 2b

6562 Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bluesmoose Live oftewel Bluesmoose Café

Organisator van Jade Macrea live at Bluesmoose Radio (€15,00 betaal aan kassa)

Op de BluesMoose avonden komen zeer gewaardeerde Blues-artiesten vanuit de hele wereld naar Café Bar De Comm, dat op deze speciale avonden omgebouwd wordt tot "BluesMoose-café". Tijdens deze avonden worden opnames gemaakt voor Bluesliefhebbers, waarbij de toegang gratis is. De deuren zijn geopend vanaf 19.30u en wij verzoeken iedereen om vóór 19.50u aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Gedurende de opnames vragen we wel om "geroezemoes" beperkt te houden, zodat de geluidskwaliteit van de opnames optimaal blijft.

In deze summer covid-19 2020 reeks is het allemaal net iets anders : Het is niet in ons vertrouwde café, maar in de achterliggende feestzaal van de Comm, die omgebouwd is tot knus thuistheater. Iedereen is verplicht te zitten. Niet echt een straf voor de gemiddelde bluesbezoeker lijkt ons. Die tafels hebben een grondige reinigingsbeurt gehad. U mag zelfs een mondkapje op als u dat wilt. Meezingen wordt door de RIVM vooralsnog afgeraden. Klappen en stampen mag wat ons betreft wel.

Bij binnenkomst mag u uw handen nog even desinfecteren.

Er is bediening aan tafel, iedereen kan goed zien en zit op voldoende afstand van elkaar. mensen uit een "bubbel" kunnen bij elkaar aanschuiven. Voorin staan tafeltjes en stoelen en wat verder achterin staan sta-tafels met krukken. Onze video camera's werken we zoveel uit het zicht weg.

De ingang is aan de Pompweg 2b. parkeren kunt u het makkelijkste op het marktterrein of bij de Aldi/jan Linders en dan is het nog ongeveer 50 meter lopen.

Comm genieten van de sfeer en live Bluesmuziek! Bekijk de website voor alle artiesten die bij ons op de planning staan. Wees welComm!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen