€ 15,88

Jazz aan de Amstel: We mogen weer!

Venster Acties en details

€ 15,88

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

St. Urbanus Kerk Ouderkerk aan de Amstel

31 Rondehoep Oost

1191 KC Ouderkerk aan de Amstel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Jazz concert in de Urbanuskerk in Ouderkerk aan de Amstel

Over dit evenement

Let op: datum wordt later bekend gemaakt! Dit is dus niet op 3 oktober!

Stichting Promotie Ouder-Amstel presenteert:

Jazz aan de Amstel We mogen weer!

De zomer is voorbij en we zijn inmiddels gewend geraakt aan Covid 19. Dat virus heeft ons inmiddels bijna twee jaar aan de kant gehouden, maar daar komt nu verandering in. Het Oktoberfest (30 oktober) was al binnen twee dagen uitverkocht, reden waarom er een tweede Oktoberfest bijkomt op 29 oktober (ook al bijna uitverkocht). De jongeren hunkeren dus naar weer eens een lekker feest. Maar eigenlijk is iedereen van jong tot oud wel weer toe aan een uitje en wij zijn blij dat nu mogelijk te kunnen maken.

“We mogen weer” - Datum wordt later bekend gemaakt

Onder deze toepasselijke naam vindt een easy listening jazzconcert plaats in de Urbanuskerk te Ouderkerk aan de Amstel. De uitvoerende is een jazzcombo, samengesteld uit musici van de BigBand The Swingmasters onder leiding van André Elders en met medewerking van jazz-zangeres Amanda Muller. Het thema “we mogen weer” zal herkenbaar zijn in de muziek die wordt uitgevoerd.

De datum van het concert wordt op een later moment bekend gemaakt. Het concert begint op die dag om 15.00 uur (zaal open vanaf 14.30 uur) en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Daarna is er gelegenheid voor een drankje en een hapje. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Voor dit concert is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, zodat de coronaregels kunnen worden nageleefd. We werken met vaste zitplaatsen, waardoor we geen Testen voor toegang hoeven te doen. Wel vragen we iedereen uiteraard thuis te blijven in het geval van corona-gerelateerde klachten.

Kaarten

Als de datum bekend is, zijn de kaarten à € 14,00 (exclusief €1,88 administratiekosten) in de voorverkoop verkrijgbaar via deze site. Ook zijn de kaarten in de voorverkoop te koop bij Bakker Out en in de Urbanuskerk na de kerkdienst. Als laatste kunnen ook tickets gekocht worden aan de deur, maar dan is een plek helaas niet gegarandeerd.

Wij hopen dat u net zo blij bent als wij dat er weer ruimte is voor muziek en gezelligheid in Ouder-Amstel en zien u graag bij het concert in de Urbanuskerk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

St. Urbanus Kerk Ouderkerk aan de Amstel

31 Rondehoep Oost

1191 KC Ouderkerk aan de Amstel

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Stichting Promotie Ouder-Amstel

Organisator van Jazz aan de Amstel: We mogen weer!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen