€ 14,12 – € 32,39

Jazz Festival Trommel

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jazzkerk Aartswoud

Schoolstraat 45

1719 AT Aartswoud

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de kerk van het voormalige walvisvaardersdorp Aartswoud, waar volgens de overlevering Napoleon in oktober 1811 een heuse versnapering nuttigde in de lokale herberg, wordt op 1 juni 2019 de derde editie van Jazz Festival Trommel gehouden. Het festival wordt georganiseerd door drummer Joost Patocka en heeft vijf drummers in de hoofdrol.

Jazz Festival Trommel wil één keer per jaar een internationale ontmoetingsplaats, inspiratiebron en netwerkplek zijn voor drummers, jazzmuzikanten, jazzliefhebbers én voor mensen die kennis willen maken met jazz.
De kleinschaligheid, de intieme sfeer en de diversiteit van stijlen die er te zien en te horen zullen zijn, maakt Jazz Festival Trommel tot een uniek evenement in Nederland en daar buiten.

Een belangrijk onderdeel van Jazz Festival Trommel is de uitreiking van het Sena Performers Gouden Slifje, een prijs voor de jonge, meest veelbelovende jazzdrummer van dit moment. Deze trofee is gemaakt door drummer Han Bennink en zal dit jaar worden uitgereikt aan de Zuid Koreaanse drumster Sun Mi Hong door de winnaar van vorig jaar, Tim Hennekes.

Voor meer informatie en het volledige programma: www.trommelfestival.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jazzkerk Aartswoud

Schoolstraat 45

1719 AT Aartswoud

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen