Jazzconcert: Masha Bijlsma Band

Venster Acties

Jazzconcert: Masha Bijlsma Band

Met haar krachtige stem en met een groot bereik in zowel hoog en laag is Masha Bijlsma het boegbeeld van de Masha Bijlsma band.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Koppelkerk - Vrijplaats voor kunst & cultuur Koppelstraat 35 7126 AG Bredevoort Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Wereldband

Met haar krachtige stem en met een groot bereik in zowel hoog en laag is Masha Bijlsma het boegbeeld van de Masha Bijlsma band. Al snel na de oprichting groeit de band in populariteit en geven ze optredens over heel de wereld.

Op het podium verzorgt Bijlsma een breed uitwaaierend programma, met composities van Thelonious Monk tot Kate Bush en van Fats Waller tot Jasper van ’t Hof. Ze treedt op met allerlei grote namen uit de Nederlandse en internationale jazzwereld: met Eric Vloeimans en Jarmo Hoogendijk, met Ack van Royen en Benny Bailey.

In Bredevoort wordt de geroemde zangeres begeleid door Martin Sasse op de piano, Ruud Ouwehand op de bas en Dries Bijlsma op de drums. Speciaal voor deze avond wordt de talentvolle Ben van Dungen op de saxofoon aan de band toegevoegd.

Masha Bijlsma

Ze is nog maar negentien jaar als Masha Bijlsma de eerste band met haar naam samenstelt. Inmiddels staat ze al meer dan drie decennia op grote jazzpodia in binnen- en buitenland. De meest uiteenlopende en bekende (jazz-)musici treden met haar op. Dit doet ze met verschillende samenstellingen, van trio tot sextet. Nieuw is het Abbey Lincoln Project, met de ballades van de Amerikaanse zangeres Abbey Lincoln.