€ 19,50 – € 32,50

Venster Acties en details

Vanaf € 19,50

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio/K

62 Timorplein

1094 CC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
JAZZFEST 2022 IS ON! Koop vanaf 2 januari 20:00 uur je Early Bird tickets voor dit baanbrekende festival bomvol nieuwe én gevestigde namen!

Over dit evenement

De line-up voor JazzFest 2022 op zaterdag 19 maart is zo goed als rond, dus save that date! Want JazzFest biedt een namiddag- en avondvullend programma bomvol spannende concerten van jong talent én gelouterde musici. Koop tussen 1 januari en 1 februari 2022 je voordelige Early Bird tickets. Op is op!

Studio/K is ons hoofdkwartier, de concerten spelen zich af op verschillende bijzondere plekken in de Indische Buurt in Amsterdam-Oost. Binnenkort maken we de programmering bekend, reken op klinkende en verrassende namen uit de Amsterdamse jazz scene en daarbuiten.

OVER JAZZFEST & COVID

De capaciteit voor JazzFest is vanwege COVID vooralsnog beperkt. We zullen het festival organiseren volgens de maatregelen die rond zaterdag 19 maart 2022 gelden. Dat betekent dat we je naast je ticket vragen om een Corona Toegangsbewijs. Kijk op Testen voor Toegang voor informatie en check www.jazzfestamsterdam.nl voor corona updates. Niets is in deze tijden zeker en het festival kan er anders uitzien dan je gewend bent. Wij doen er alles aan om er een feest van te maken dat inspirerend, vrolijk én veilig is.

ONZE SOCIALS

We houden je graag op de hoogte via onze Nieuwsbrief, Facebook, Instagram en Youtube. Volg ons via je favoriete kanalen!

MINIFEST: GRATIS LIVESTREAM VIA BIMHUIS -TV

Wil je vast in de sfeer komen? Luister en kijk naar de MiniFest Livestream van afgelopen 2 januari via BIMHUIS TV: een driedelig online minifestival met Līva Dumpe, Ella Zirina & Ben van Gelder, Franz von Chossy solo en The Hi-Stakes. MiniFest is de officiële opwarmer voor JazzFest 2022 en kick-off voor de JazzFest 2022 Early Bird Tickets.


		Afbeelding van JazzFest 2022
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio/K

62 Timorplein

1094 CC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator JazzFest Amsterdam

Organisator van JazzFest 2022

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen