Gratis

Je Huis Beter Verkopen: hogere opbrengst, sneller en met meer succes!

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Huisunie

Haardstedelaan 16

1271NM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Masterclass “Je Huis Beter Verkopen; hogere opbrengst, sneller en met meer succes!"

Op donderdag 7 september 2017 organiseer ik een Masterclass “Je Huis Beter verkopen”. In een avond leer jij hoe je jouw woning sneller, met meer succes én voor meer geld verkocht krijgt.

De ideale voorbereiding op een succesvolle verkoop

Deze inspirerende en leerzame avond is voor woningeigenaren een fantastische mogelijkheid om zich goed te laten informeren over wat zij zelf kunnen doen om van de verkoop van hun huis of appartement een echt succes te maken.

In 2,5 uur tijd krijgen woningeigenaren alle belangrijke informatie over hoe zij het beste hun woning op de markt kunnen zetten en het ook snel en goed verkocht krijgen.

De volgende onderwerpen worden onder andere behandelt;

  • bepalen van een slimme vraagprijs
  • je huis verkoop-klaar maken,
  • hoe je kijkers een klik met je huis laat krijgen
  • hoe je van kijkers biedingen krijgt
  • met welke strategie je het huis tegen de beste prijs verkocht krijgt

Voor iedere woningeigenaar

De masterclass is bedoeld voor:

  • woningverkopers die van plan zijn om binnenkort hun huis of appartement te gaan verkopen en zich beter willen voorbereiden op de verkoop.
  • Woningverkopers die hun huis al te koop hebben staan, maar zonder verkoopresultaat.

Het doel is om woningeigenaren te inspireren en te informeren over hoe zijzelf een grote invloed kunnen hebben op het uiteindelijke verkoopresultaat.

Tijdens deze lezing zal ik aan de hand van cases/ voorbeelden laten zien hoe je als verkoper jouw huis slim in de markt zet, waardoor je sneller kijkers aantrekt en het ook beter verkocht krijgt.

Geïnteresseerden kunnen tijdens de lezing ook vragen stellen over onderwerpen als: wat zijn de beste marketingtechnieken, hoe kom je tot een goede vraagprijs, hoe kan je beter onderhandelen en wat is de juiste timing in je verkoopproces. En hoe grijp je in als de belangstelling afneemt?

Investering

De masterclass kost normaal € 99,- maar voor geïnteresseerden die zich nu als early bird inschrijven is deze masterclass een gratis evenement. Inschrijven voor de Masterclass op 7 september 2017 kan ook door het sturen van een e-mail naar mark@huisunie.nl

Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Over Mark Teeuwissen

Ik ben gecertificeerd register-makelaar, docent en verkoopexpert. Ik heb een eigen makelaarskantoor in ’t Gooi gehad en de afgelopen jaren heb ik enkele honderden particuliere verkopers geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop. Met mijn verkoopkennis en jarenlange ervaring heb ik een innovatieve visie ontwikkeld over hoe je het beste je huis kunt verkopen.

Ik ben de schrijver van het praktische boek “Je huis verkoop je zo” waarin ik uitleg wat de zes sleutelfactoren van een succesvolle verkoop zijn en hoe jij je eigen verkoop kunt organiseren. www.jehuisverkoopjezo.nl

Daarnaast heb ik het bedrijf Huisunie opgericht waar ik voor woningeigenaren help hun persoonlijke verkoopstrategie te ontwikkelen en ze de vaardigheden leer om met vertrouwen zelf hun huis te verkopen (www.huisunie.nl).

Tijdstip en Locatie

De Masterclass vindt plaats op 7 september 2017 en start om 20:00 uur. Inloop is vanaf 19:45 uur. Opleidingslocatie Haardstedelaan 16, 1271NM Huizen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Huisunie

Haardstedelaan 16

1271NM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen