Verkoop beëindigd

"Je huis Succesvol Verkopen"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Haardstedelaan 16

Haardstedelaan

1271 NM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je huis of appartement slimmer, sneller én voor meer geld verkocht te krijgen?…kom dan naar de gratis Verkoop Masterclass “Je Huis Succesvol Verkopen”

Op donderdagavond 13 september 2018 organiseren we weer een gratis Verkoop Masterclass. Een ideale voorbereiding en start voor het naderende iverkoopseizoen.

In één inspirerende avond leer je wat jij juist als woningeigenaar zelf ook kunt doen om je huis op de beste en handigste manier op de markt te zetten en het ook snel en goed verkocht te krijgen.

De volgende onderwerpen komen aan bod;

  • Investeringen nu, die je straks veel geld gaan opleveren
  • Een slimme vraagprijs die ook veel kijkers trekt
  • Verkoopteksten schrijven die kijkers verleiden
  • Je ideale koper meteen kunnen vinden
  • Kijkers een “klik” met je huis laten krijgen
  • Optimaal gebruik van Funda, internet en social media
  • Omgaan met directe concurrerende woningen
  • Van je kijkers de hoogste biedingen krijgen

Ben jij van plan zijn om binnenkort zijn huis of appartement te gaan verkopen en wil jij je beter voorbereiden op deze verkoop?

Of heb jij je huis al te koop hebt staan, maar nog zonder gewenst verkoopresultaat, dan is deze avond is een fantastische mogelijkheid om veel frisse ideeën op te doen.

Laat jezelf nu eens echt goed informeren over hoe jijzelf optimale invloed kunt hebben op het verkoopsucces van jouw huis of appartement.

Aan de hand van diverse cases/voorbeelden laten we zien wat het resultaat kan zijn van nét iets slimmer je verkoop aanpakken.Het is een interactieve avond waarbij je ons kan bevragen over: de beste marketingtechnieken, vraagprijs bepalen, beter onderhandelen en de juiste timing in jouw verkoopproces. En wat kan je doen als de belangstelling afneemt?

Aanmelden:
Voor geïnteresseerden die zich nu als “early bird” inschrijven is deze masterclass een gratis evenement. Inschrijven kan ook door het sturen van een e-mail naar info@markteeuwissen.nl. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Over Mark Teeuwissen
Ik ben een eigentijdse makelaar, docent en schrijver en geef regelmatig lezingen en masterclasses over verkopen en aankopen van woningen. De afgelopen jaren heb ik enkele honderden particuliere verkopers geholpen bij het opstarten van hun woningverkoop en geef second opinion aan eigenaren met moeilijk te verkopen woningen. Ik ben de schrijver van het praktische boek “Je huis verkoop je zo” waarin ik uitleg wat de zes sleutelfactoren van een succesvolle verkoop zijn en hoe jij je eigen verkoop kunt organiseren. www.jehuisverkoopjezo.nl.

Daarnaast heb ik Makelaardij 3.0 opgericht. Een makelaar, nieuwe stijl, waarbij de volledige verkoop en aankoopservice als losse modules is opgebouwd. Hierdoor kan jij als koper of verkoper altijd zelf je eigen dienstverlening samenstellen. Niks meer en niks minder! www.markteeuwissen.nl.

Tijdstip en Locatie:

De Masterclass vindt plaats op 13 september 2018 en start om 20:00 uur. Inloop is vanaf 19:45 uur. Locatie: Haardstedelaan 16, 1271NM Huizen. Mail mij op info@markteeuwissen.nl of bel mij op 035-2031477.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Hier komt je antwoord

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Hier komt je antwoord

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Hier komt je antwoord

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Haardstedelaan 16

Haardstedelaan

1271 NM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen