€ 16,92
Jeroen van Vliet  MOON TRIO

Jeroen van Vliet MOON TRIO

Venster Acties en details

€ 16,92

Datum en tijd

Locatie

Brouwerij Martinus

32-34 Kostersgang

9711 CX Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Line up: Jeroen van Vliet - piano, elektronica, Cord Heineking - contrabas, elektronica, Mark Schilders - drums, annaloge effecten.

Over dit evenement

Pianist/componist Jeroen van Vliet (1965) kreeg in 2014 de belangrijkste jazzprijs van Nederland, de Boy Edgar Prijs. Hij maakt deel uit van verschillende groepen en onderneemt gevarieerde projecten, zoals in 2016 de Zeeland Suite Revisited. Denk ook aan de groep Gatecrash van trompettist Eric Vloeimans, aan de formatie Estafest, aan het duo met Mete Erker . Ook begeleidde hij enige jaren verschillende zangeressen zoals o.a. de Duitse zangeres Simin Tander

Van Vliet staat bekend om zijn lyrische stijl en kristalheldere geluid. Jeroen bracht prachtige soloalbums uit als 'Who’s Afraid en Wait'. In 2016 kwam het eerste Moon Trio album 'Earth – Time 'uit, dat in de lente van 2019 werd opgevolgd door de prachtige cd 'Monochromes'.

In het Moon Trio komt groove samen met akoestische piano en elektronica in heldere, open stukken. Het trio is permanent op zoek naar mooie, emotionele en krachtige muziek die wil raken en verbeelden, die je in beweging wil brengen. De klassieke pianoklank, de voorliefde voor eenvoud en de rijkheid van elektronica resulteren in een bijna filmisch avontuur. Verrassend en geheel eigen.

“Moon Trio weet de elektronica mooi te integreren in het warme bandgeluid… het mooie, wat melancholieke album…” – de Volkskrant

Zondagmiddag 29 mei aanvang 15.30 uur!

Brouwerij Martinus, Groningen

Afbeelding van Jeroen van Vliet  MOON TRIO

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen