Jeugdboekenclub

Venster Acties

Meerdere data

Jeugdboekenclub

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en stapel op boeken? Doe mee met de jeugdboekenclub!

Door Bibliotheek Veldhoven

Waar en wanneer

Datum en tijd

di. 17 jan. 2023 16:00 - di. 30 mei 2023 17:00 CET

Locatie

Bibliotheek Veldhoven 2 Meiveld 5501 KA Veldhoven Netherlands

Over dit evenement

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar, stapel op boeken en lijkt het je leuk om andere jongeren te ontmoeten en te praten over boeken? Kom bij de jeugdboekenclub!

Boekentips uitwisselen, andere jongeren ontmoeten en praten over boeken: de 12-jarige Sammer Musa uit Veldhoven ziet het helemaal zitten! In samenwerking met de Bibliotheek Veldhoven heeft Sammer de jeugdboekenclub opgericht. Elkaar ontmoeten en leesplezier staan hierbij voorop.

Lees- en mediaconsulent Dania Mansvelders gaat de jeugdboekenclub begeleiden. De bijeenkomsten vinden om de vijf à zes weken plaats. Tijdens de bijeenkomsten vertellen de deelnemers bijvoorbeeld over hun favoriete boeken, ze lezen een stukje voor of bedenken samen een activiteit.

Jongeren kunnen één keer meedoen of meerdere keren, net wat ze fijn vinden. Natuurlijk hopen Dania en Sammer uiteindelijk op een vast clubje enthousiaste lezers. Het is laagdrempelig en vrijblijvend. Iedereen is welkom, welk leesniveau en favoriete genres je ook hebt, en het is gratis.

Meld je van tevoren wel even aan.

Over de organisator

Georganiseerd door
Bibliotheek Veldhoven