Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Festival op de Vecht

Voorbrug 1

7731 BB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom naar het spannende avontuur van Bultje en het Spookslot! TIP! Kinderen tussen 7 en 12 jaar kunnen ook meedoen!

Over dit evenement

➤ Het is een normale dag in Beerze Bultenland tot Bultje plotseling een vreemde e-mail ontvangt. De mail is afkomstig van een meisje, genaamd Sofie: ‘Help Bultje! Ik zit vast! Ik word gevangen gehouden door een griezel van een graaf!’

Iedereen schrikt op door het bericht: ‘We moeten haar redden!’ Met de tassen op de rug en zaklampen in de hand, vertrekken ze… Op naar het Spookslot!

Zal het Aart, Beerza en Bultje lukken om Sofie te redden?

➤ De musical wordt uitgevoerd door de professionele musicalcast van de Beerze Bulten en de kinderen die 's middags meedoen aan de workshops en als een echte musicalster meespelen. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Natuurlijk kunnen je papa, mama, opa, oma, broertjes, zusjes en al je vriendjes en vriendinnetjes komen kijken!

Foto's: Beerze Bulten en Fotolavie Ineke

Koop je ticket online en bespaar € 2,-/ticket aan de kassa. Dit ticket kan niet worden ingewisseld voor contanten. Teksten zijn onder voorbehoud van typefouten. Festival op de Vecht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op enigerlei wijze voort kan komen uit dit evenement. Speciale wensen, zoals het reserveren van rolstoelplaatsen, dienen tijdig en uitdrukkelijk kenbaar te worden gemaakt via contact@festivalopdevecht.nl. We doen onze uiterste best, echter Festival op de Vecht kan geen garantie geven dat aan speciale wensen tegemoet kan worden gekomen. Aan het gecommuniceerde programma kunnen geen rechten ontleend worden. Je koopt een toegangsbewijs voor het evenement en niet voor het optreden van één artiest. In geval van afgelasting van het hele evenement zal de organisatie uitsluitend het toegangsgeld en niet de toeslag (4,0% + € 0,99 per ticketprijs) op vertoon van een geldig toegangsbewijs restitueren.

Datum en tijd

Locatie

Festival op de Vecht

Voorbrug 1

7731 BB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen