Jeugdprogramma DDW
Uitverkocht
Jeugdprogramma DDW

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit jaar staat de Bibliotheek Eindhoven tijdens DDW in het teken van duurzaamheid. Met een doorlopend programma voor de jeugd:

E-waste Arcades koppelt inzameling van elektronisch afval aan het plezier van een oude spelcomputer. Vanaf nu is het leuk om je gescheiden afval weg te brengen! Lever je afgedankte elektrische apparaten in en je ontvangt credits om spelletjes te spelen op de arcade. Met een E-waste Arcade kun je nu overal op een leuke manier een bijdrage leveren aan een beter milieu. 

Tijdens de DDW kun je je oude mobiele telefoon inleveren in de Witte Dame en kun je gratis een game spelen. Vergeet dus niet je oude mobiele telefoon(s) mee te nemen! Aanmelden niet nodig.

Levende Kleurplaten Kinderen kunnen kleurplaten inkleuren van boerderijdieren. Deze tekeningen worden ingescand en bewegen in 3D op een groot scherm. Zie hoe je eigen kleurplaat tot leven komt! Aanmelden niet nodig.

Teardown Workshop laat je een kijkje nemen in de binnenkant van onze electronica. Is het duurzaam ontworpen, of kan er iets aan verbeterd worden? Voor kinderen van 5-13 jaar. Aanmelden.

 

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

De Bibliotheek Eindhoven

Emmasingel 22

5611 AZ Eindhoven

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen