Gratis

JGLM Seminar met Curry Blake

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Omega Ministries

1 Wilmersdorf

7327 AD Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
JGLM Seminar met Curry Blake

Over dit evenement

De Divine Healing Technician Training (DHTT) is het resultaat van meer dan 6 decennia van Bijbels onderzoek, praktische handoplegging en tienduizenden uren studie door John G. Lake en Curry Blake. Zij hebben tot op heden, samen met de mensen die zij opgeleid hebben meer dan dan 1 miljoen genezingen geregistreerd. Als jij opgeleid wilt worden op gebied van genezing.. zoek niet verder!

Deze training heeft het leven van duizenden mensen veranderd en heeft vele sprekers en bedieners beinvloed.

Als jij dus uitgerust wilt worden met praktische kennis over het genezen van zieken, zal je geen betere training vinden. Wij kunnen je garanderen, dat wanneer je de geleerde kennis in de praktijk brengt, je indrukwekkende resultaten zult zien.

John G. Lake Ministries geeft regelmatig DHT trainingen over heel de wereld. Deze driedaagse training is een intensieve cursus bedoeld om de vaardigheid van de deelnemers op het gebied van genezing te verhogen.

Praktisch:

Volgt zsm na vastleggen lokatie.

Giften:

Hoewel de training vrij toegangelijk is, zijn er natuurlijk ook kosten voor de organistatie. Wil je hieraan bijdragen? Dat kan middels de collecte die gehouden zal worden of door uw gift over te maken op rekeningnummer NL75TRIO0254851347 (op naam van Stichting Interactium) met omschrijving DHT JGLM.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Omega Ministries

1 Wilmersdorf

7327 AD Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen