Gratis

JHOP Staff meeting

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stichting JHOP Gebedshuis Den Haag (Justice House of Prayer)

230 Korte Vleerstraat

2513 VP Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
We zijn dankbaar dat jullie allemaal betrokken zijn bij JHOP. Echt heel gaaf dat jullie allemaal op je eigen manier willen meebouwen!

Over dit evenement

Zien jullie ook al de ketting van gebed en aanbidding ontstaan? De dag gaat komen dat er in ons Land, vanuit Den Haag, een onafgebroken geluid gehoord gaat worden van mensen in aanbidding aan gebed. Dat betekend dat er een bijzondere eenheid is in het Lichaam van Jezus. Het gebed en de aanbidding gaat veel geloof en actie vrijzetten.

Bij deze willen we jou UITNODIGEN voor zondag 25 oktober 2020.

We willen namelijk ongeveer 1x per maand alle mensen die meebouwen bij elkaar brengen. Of je nu praktisch meehelpt, de aanbidding leidt, gebed leidt, de planning doet, geluidstechniek, beamer, PR, financiën, fondswerving, de ruimte schoonmaakt Etc.

Dit wordt een groeiende groep mensen met veel verschillende achtergronden. De groep bestaat nu al uit mensen die Engels, Spaans, Portugees, Duits en Nederlands spreken. Heel leuk om mensen uit veel verschillende kerken te ontmoeten. Om uiteindelijk met elkaar dag en nacht aanbidding en gebed te zien ontstaan vanuit de binnenstad van Den Haag.

Zondag 25 oktober 19:30 uur @ JHOP .

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stichting JHOP Gebedshuis Den Haag (Justice House of Prayer)

230 Korte Vleerstraat

2513 VP Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen