€ 54,45

Jij bepaalt! Workshopmiddag voor creatieve ondernemers

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Qlubhouse Tilburg

6 Tivolistraat

5017 HP Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Rijker Leven, Koppierecht & Life Design presenteren:

Jij bepaalt! Een workshopmiddag voor creatieve ondernemers

Als creatief ondernemer heb je het druk, druk, druk. Met passie en plezier werk je in je bedrijf. De zaken lopen prima. Toch zou je weleens de tijd willen nemen om te werken aan je strategie, aan de toekomst, aan je netwerk. Maar wanneer? En met wie?

Wij bieden je 27 februari de kans om een middag stil te staan bij je bedrijfsvoering. We ontvangen je op een prachtige locatie in het centrum van Tilburg en delen in drie workshops onze kennis op het gebied van geld, regels en strategie met je, zodat je daarna met nieuwe inzichten en meer richting en rust kunt werken aan je onderneming.

Rijker Leven workshop: Hoe bepaal je je uurtarief
Er zijn heel veel manieren om je uurtarief te bepalen en dat heeft minder met geld te maken dan je zou denken. Meike van Zandvoort van Rijker Leven vertelt je alle ins en outs. Na deze workshop sta je 100% achter je uurtarief en maak je zelfverzekerd prijsafspraken met je opdrachtgevers.

Life Design workshop: Strategisch Ondernemen
Waarom doe je wat je doet? Als creatief ondernemer ben je ooit begonnen met een droom en inmiddels verdien je je brood met je talent. Maar ziet je bedrijf er ook echt uit zoals je wil dat het eruit ziet? Leidt je je onderneming met focus, rust en energie? Aan de hand van de methode Strategie met Ballen maakt Jacob van Hoek jou weer duidelijk wat de bestemming is van jouw bedrijf en welke route je volgt om deze bestemming te bereiken.

Koppierecht workshop: De ruimte in de regels
Als ondernemer krijg je te maken met regels. Regels zijn saai en regels zijn belemmerend zou je denken. Maar niet als je Debby Boekema van Koppierecht voor je hebt. Tijdens haar workshop leer je dat regels ook maar relatief zijn en dat je meer vrijheid hebt dan je denkt. Maar ook dat de juiste afspraken je rust en ruimte geven in je creatieve praktijk.

Praktische informatie
Je bent op 27 februari vanaf 13.00 uur welkom bij Qlubhouse, Tivolistraat 6 in Tilburg. Na de drie workshops, die ieder een uur duren is er nog ruimte voor napraten met een drankje aan de bar. Om 18.00 uur sluiten we af. Omdat we iedereen persoonlijke aandacht willen kunnen geven, is er plaats voor maximaal 30 personen.

Jouw investering in deze middag is € 45,- (excl btw).

Een refund is niet mogelijk, je ticket doorgeven aan iemand anders mag wel, dit graag melden via jacobvanhoek@gmail.com

Enthousiaste groet,

Debby Boekema
Jacob van Hoek
Meike van Zandvoort

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Qlubhouse Tilburg

6 Tivolistraat

5017 HP Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen