Gratis

JLN Jaarcongres 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Spoorwegmuseum

16 Maliebaanstation

3581 XW Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op zaterdag 10 oktober 2020 organiseert Jong Logistiek Nederland voor de tiende keer een Jaarcongres. Meld je snel aan voor deze editie!

Over dit evenement

Down Logistics Memory Lane!

10 YEARS JLN: The Anniversary Edition

In 2020 bestaat Jong Logistiek Nederland 10 jaar en deze mijlpaal staat centraal en willen we vieren tijdens het JLN Jaarcongres op 10 oktober 2020. Het zal een bijzondere editie worden waarbij we zowel terugblikken als vooruit kijken op 10 jaar Jong Logistiek Nederland.

Uiteraard blijft het daar niet bij! Het programma zal gevuld worden met interessante sprekers uit het bedrijfsleven, break-out sessies / workshops en voldoende mogelijkheden om te netwerken.

Deze editie zal zowel online als offline plaatsvinden. Ook wij hebben te maken met de gevolgen van de coronacrisis en zijn daarom genoodzaakt om een 'hyrbide'-variant van ons Jaarcongres op te zetten. Er zijn 45 plaatsen op locatie beschikbaar en ontelbaar plaatsen online! Het Jaarcongres zal volledig online te volgen zijn via onze eigen livestream, waarbij we zorgen voor voldoende interactie.

Het zal een bijzondere editie worden, waarbij we zowel fysiek als online het Jaarcongres laten plaatsvinden. Schrijf je snel in voor deze nu al bijzondere editie, en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen zoals het dagprogramma, sprekers, workshops en algemene updates!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Spoorwegmuseum

16 Maliebaanstation

3581 XW Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen