JNO - Koken met Sterren

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stadslab

15 Suikerlaan

9743 DA Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Koken met sterren - hiërarchie in de keuken, wat kun jij ervan leren?

Over dit evenement

Food for thought! Tijdens deze bijeenkomst gaan we met verschillende top koks uit Noord-Nederland in gesprek over leiderschap in een professionele keuken. Wat zijn de verschillen en de overeenkomsten met andere branches? Als klapstuk gaan we zelf aan de slag. Met de koks bereiden we een driegangen menu. Bon!

Onder leiding van Gijs Nillessen gaan we in gesprek met o.a. Louis Tonkes en Sytze en Famke Greidanus - Holster.

Programma:

16.30 uur Inloop, ontvangst met hapje/drankje

17.00 uur Voorgerecht

18.00 uur Hoofdgerecht

19.00 uur Dessert

20.00 uur Afsluiting

Koks:

Louis Tonkes

Louis Tonkes is Executive Chef op Hof van Saksen. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor de keukens en menukaarten van 5 restaurants (Grand Café, Gusto, Al Fresco, L’alunno, Rapido). Louis is het creatieve brein achter de vele gerechten en de bedenker van het lekkerste kindermenu (2013 1e prijs en 2014 3e prijs). Hij is op Hof van Saksen begonnen als Chef de Partie in Cour du Nord op Hof van Saksen, welke destijds bekroond is met een Michelinster. Voordat zijn carrière bij Hof van Saksen, heeft Louis gewerkt bij o.a. de Seghesteen, De Vlindertuin en Bilderberg Lauswolt.

Sytze en Famke Greidanus

aan de sluis gelegen in vissersdorp Zoutkamp vind je restaurant De Oude Sluis. In 2015 overgenomen door het duo Sytze en Famke Greidanus - Holster.Sytze was eerder chef-kok bij ’t Korensant, heeft ervaring opgedaan bij het Feithuis in Groningen en het Amstelhotel en was finalist van het tv programma Topchef.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stadslab

15 Suikerlaan

9743 DA Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen