€ 15,86

Jonathan Rhodes single release show + support T A M A R | live at EM2

Venster Acties en details

€ 15,86

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

EM2 VENUE

6 Suikerlaan

9743 DA Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De muzikale verhalenverteller Jonathan Rhodes keert eindelijk terug op het podium. Op 12 september presenteert hij zijn nieuwe single in EM2

Over dit evenement

De muzikale verhalenverteller Jonathan Rhodes keert eindelijk terug op het podium. Afgelopen jaar werd de Americana singer-songwriter snel bekend onder Groningse muziekliefhebbers. Sinds zijn debuut heeft hij misschien vaker live gestreamd dan live gespeeld, maar nu is het tijd om zijn Groningse thuisbasis in levenden lijve te laten ontdekken wie Jonathan Rhodes is. Op 12 september presenteert hij zijn nieuwe single At Least I Found You met een avondvullend liveprogramma in EM2.

Het is februari 2020 als Rhodes zich na een jaar van voorbereidingen opmaakt voor zijn publieke debuut. Deze waanzinnig slechte timing leverde hem behalve een kater ook een levensles in flexibiliteit op. Gelukkig wist hij in korte tijd met succes het roer om te gooien en sleepte hij met zijn band onder andere de POPgroningen Talent Award in de wacht.

Met het uitbrengen van drie singles die allemaal een plek bemachtigden in de Top 80 van Groningse Bodem, een nominatie voor Beste Talent op het PopGala Noord en een optreden op Bevrijdingsfestival 2021 trok hij de Groningse muziekliefhebber nog dichter naar zich toe. Dit leverde hem bovendien een plek op in het talent-ontwikkelingsprogramma Hit the North dat georganiseerd wordt door Eurosonic. Op 12 september krijgt zijn thuisstad eindelijk de kans om live kennis te komen maken met Rhodes en zijn band.

Jonathan Rhodes betreedt het toneel als de antiheld in zijn eigen avonturen. De niet-zo-dappere idealist die op zoek is naar nuance en bevestiging, terwijl het hem de moed ontbreekt om zijn geheime verlangen naar een eenvoudiger leven te volgen. Verhalende liedjes die doen denken aan Justin Townes Earle worden afgewisseld met stevige up-tempo blues en Americana-nummers die bij liefhebbers van Jason Isbell goed in het gehoor zullen liggen.

Foto: Knelis


		Afbeelding van Jonathan Rhodes single release show + support T A M A R | live at EM2

Support: T A M A R

T A M A R maakt poëtische popliedjes. Buitengewone verhalen over het alledaagse. Melodieus, persoonlijk, met ruimte genoeg op de stippellijntjes.

In 2010 won ze als Tamar Lewis de jury- en publieksprijs van de Nootuitgang Groningen. In datzelfde jaar bereikte ze de finale van de Grote Prijs van Nederland in Paradiso. Ze speelde onder andere op het Bevrijdingsfestival in Groningen, Noorderzon, ESNS, in weelderige tuinen en knusse huiskamers. Ook was ze support act voor Jenny Lane, Rachel Sermani en Rue Royale. In 2012 bracht ze haar eerste EP uit, genaamd ‘Canvas’. Met de single ‘Nooit te weinig tijd voor een liedje’ (2015) stapte ze over op het schrijven in het Nederlands.

Foto: Jantina Talsma

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

EM2 VENUE

6 Suikerlaan

9743 DA Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Rhodes Music

Organisator van Jonathan Rhodes single release show + support T A M A R | live at EM2

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen