€ 19,45

Joni Mitchell & Bob Dylan • Terrasconcert

Venster Acties en details

€ 19,45

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Roepaen podium

9 Kleefseweg

6595 NK Ottersum

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Joni Mitchell & Bob Dylan • Terrasconcert • Roepaen Podium

Over dit evenement

Indra Kartodirdjo heeft als zangeres en violiste naam gemaakt bij onder andere The Cosmic Carnival, de theatervoorstelling ‘Fleetwood Mac, The Incredible Story’, Farid Ghannam en Madhara. Daarnaast is ze groot bewonderaar van de Canadese singer songwriter Joni Mitchell, met wiens repertoire ze in 2022 de theaters in zal gaan onder de noemer Wildwood Flower - A Joni Mitchell Story. Vanaf deze zomer gaat ze op pad om in een intieme setting alvast een selectie van Joni's beste nummers ten gehore te brengen en zo ook bij Roepaen!

Bob Dylan is een van de meest invloedrijke artiesten van de twintigste eeuw. Hij is ook een van de beste – velen zeggen dé beste – songwriters van de afgelopen eeuw. Johnny Cash, The Rolling Stones, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Guns ‘n’ Roses en recent Adele hadden wereldhits met zijn nummers.

Singer-Songwriter Tommy Ebben geeft een solo-eerbetoon aan de Grootmeester, die in mei 2021 een leeftijd van 80 heeft bereikt. Een aantal zorgvuldig gekozen songs, die soms dicht bij het origineel blijven en soms een nieuwe, onverwachte gedaante krijgen maar altijd trouw aan de ziel van het nummer.

• Dit concert is seated met 1,5 meter maatregelen. Het is niet nodig je hiervoor te laten testen.• De Inloop voor dit evenement is 14:00

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Roepaen podium

9 Kleefseweg

6595 NK Ottersum

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Roepaen Podium

Organisator van Joni Mitchell & Bob Dylan • Terrasconcert

Kleefseweg 9
6595 NK Ottersum
info@roepaen.com
0485 - 516070
​Bereikbaar di - vr  09.00 - 16.00 uur

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen