Joost Zoeteman Paulus Schäfer Kwartet: Gypsy & Jazz

Venster Acties

Joost Zoeteman Paulus Schäfer Kwartet: Gypsy & Jazz

Een bijzondere muzikale ontmoeting tussen twee gitaristen met een verschillende achtergrond en speelstijl, maar dezelfde passie.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Huis Kernhem Kernhemseweg 7 6718 ZB Ede Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Een bijzondere muzikale ontmoeting tussen twee gitaristen met een verschillende achtergrond en speelstijl, maar dezelfde passie voor de gitaar. Het resultaat is een swingende muzikale show vol improvisatie, vuur en virtuositeit waarbij de gitaar centraal staat. Het Joost Zoeteman Paulus Schäfer kwartet heeft een verfrissende muzikale benadering en blaast bestaande stijlen nieuw leven in. U kunt rekenen op een programma met gypsyswing, jazz, latin en funk met een eigentijds geluid.

Paulus Schäfer is internationaal een van de meest getalenteerde en veelgevraagde gypsy swing jazz gitarist. Gitarist Joost Zoeteman geniet bekendheid door zijn eigenzinnige gitaarspel, een cross-over van jazz, gypsy jazz en hedendaagse invloeden uit alle windstreken. De ritmesectie van het kwartet bestaat uit twee internationaal vermaarde jazzmusici, drummer Wim de Vries en bassist Jasper Somsen.

Onlangs verscheen het debuut cd album ‘Django’ van het Joost Zoeteman Paulus Schäfer Kwartet wat zeer goed is ontvangen door de pers.