€ 11,99

Jorinde y Amigos

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Salon el Corazon

Gijselsstraat 22

2140 Borgerhout

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Jorinde y Amigos

Bezetting:

Jorinde Cielen (Antwerpen): dans, zang

John Fillmore (Engeland): flamenco gitaar

Ron van Holland (Nederland): percussie

Franklin Heilijgers (Nederland): fretloze basgitaar

Falu de Cádiz (Spanje): zang en palmas

Jorinde Cielen is flamencodanseres en passioneel performer. Haar opleiding in de jazz-muziek, zang en de vele jaren flamencotraining maakten van haar een veelzijdig artieste. Ze leefde in Jerez, tourde 7 jaar wereldwijd met straattheatergroep La Guardia Flamenca en heeft haar eigen dansschool in Borgerhout. Vorige keer zette ze ons salon op stelten met haar Spaanse vrienden, het belooft dus weer een feest te worden!


Het John Fillmore trio presenteert in samenwerking met Utrechts trots Falu de Cádiz hun voorstelling 'SIN FRONTERAS'. Muzikanten afkomstig uit 4 landen delen 1 passie: flamenco! Zij laten hiermee horen, zien en voelen dat flamenco geen grenzen kent!

Dit internationale gezelschap speelt een spannende mix van pure en moderne flamenco. Zo is er een prominente rol voor zang, palmas en gitaar weggelegd, maar wordt er eveneens gebruik gemaakt van instrumenten zoals de fretloze basgitaar en de tabla. De muzikanten dagen elkaar continu uit om het beste uit zichzelf te halen!
Aan het eind van de gespeelde sets, tijdens de zogenoemde fin de fiësta, is er altijd wel ruimte voor improvisatie en publieksparticipatie, in dans, zang of palmas, trek dus alvast je dansschoenen aan!

Na het concert worden er sevillana's, buleria's en tango's gedraaid en gaat het feestje nog door tot in de vroege uurtjes.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Salon el Corazon

Gijselsstraat 22

2140 Borgerhout

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen