Verkoop beëindigd

Joris Linssen en Caramba

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cultuurpodium VANSLAG

34 Hoofdstraat

9531 AG Borger

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Joris Linssen & Caramba speelt Nederlandstalige muziek met een Mexicaanse twist. Drie maanden per jaar toert de band met een theaterconcert langs de schouwburgen. De rest van het jaar spelen ze op festivals, in kroegen en op bijzondere locaties. Caramba staat bekend om de puurheid, het aanstekelijke enthousiasme en de persoonlijke verhalen van Joris. De band werd opgericht in 1999 en bracht in 2000 de eerste cd uit.

JHLINSSEN13REPRO

Vervolgens brak een rustige periode aan, terwijl Joris' tv-carrière bloeide met programma's als TAXI en HELLO GOODBYE. Vanaf 2008 begon de opmars van Caramba met hun eerste avondvullende theaterprogramma "Tranen van Geluk". Daarna volgde het programma "Vuur", waarmee ze in 2010 en 2011 op de planken stonden. De voorstelling "Licht", die ze speelden in 2013 en 2014, werd door honderd schouwburgen geprogrammeerd en was meestal uitverkocht. In 2015 en 2016 speelden ze de voorstelling "Stroom", die hun grootste succes tot nu toe betekende. De show werd 115 keer geboekt in zalen door heel Nederland en is lovend ontvangen door pers en publiek. In 2017 en 2018 speelt Joris Linssen & Caramba de voorstelling Serenade (foto Rogier Veldman).

Joris Linssen Caramba 2016 foto Rogier Veldman

Theater

De theaterconcerten van Joris Linssen & Caramba zijn vurig en intiem. Joris vertelt persoonlijke verhalen en zingt samen met zijn band prachtige liederen. In 2017 en 2018 staat het theaterconcert 'Serenade' op de rol. In meer dan 120 theaters vertellen de Carambaatjes over hun liefdesserenades en de odes die ze brachten aan overleden artiesten op 2 november, Día de los Muertos.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cultuurpodium VANSLAG

34 Hoofdstraat

9531 AG Borger

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen