Gratis

Jouw advertentie: jaag jij klanten weg of trek jij ze aan

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Makro Beverwijk

126 Parallelweg

1948 NN Beverwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Verkopen is een vak…
Maar wat als jij jouw verkoop kunt vergroten zonder al te veel te moeten veranderen.

Wist jij dat elke groep kopers reageert op specifiek gebruik van taal in jouw aanbiedingen?

En als jij jouw doelgroep goed kent, en weet met welke taal die aangesproken wil worden , jij jouw winst kunt verdubbelen of zelfs meer dan dat.

Dit is geen fabeltje of mooipraterij – dit heeft alles te maken met de ontwikkelingspsychologie van de mens, maar dan in begrijpelijke taal.

Als communicatie specialist en Profiler Jack Smit (nlprofiling) zijn verhaal doet dan snap jij dat er in jouw boodschap naar jouw klanten veel onbenut blijft. Je laat kansen liggen.
Want communiceer jij vanuit jouw beeld? Ga je ervanuit dat jij weet hoe jouw klanten denken ? Of sta je er voor open dat er iets is dat jij nog niet weet.. De ontbrekende schakel.

Kom naar deze presentatie en leer wat de succesvolle marketing bedrijven, regeringen, persvoorlichters en presidenten dagelijks toepassen om jou te laten denken wat zij willen. Leer ervan en doe er je voordeel mee.

Foodcourt dineren
Wil je aansluitend aanschuiven bij onze Chef in het Foodcourt om te genieten van heerlijke gerechten? Je hebt al een 3-gangen diner voor €20,00 per persoon. Er zijn maximaal 18 plaatsen beschikbaar. Reserveer snel door een e-mail te sturen naar netwerkplein.beverwijk@makro.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Makro Beverwijk

126 Parallelweg

1948 NN Beverwijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen