Gratis

Jouw beste Online Marketing Strategie!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Business- & Netwerklunch - Jouw beste online marketing strategie!

Over dit evenement

De wondere wereld van online marketing kent vele kansen voor ondernemers. Vaak is het lastig om te starten met online marketing of converteren de online marketing activiteiten niet. In deze presentatie word je met 7 praktische strategieën op weg geholpen om online beter te presteren.

Wat leer jij?

In de grote brei van online marketing mogelijkheden is het lastig overzicht te creëren en te houden. Een website online zetten is niet voldoende voor online succes, maar waar doe je goed aan en wat geeft resultaat?

Lennart neemt je mee aan de hand van een aantal praktische voorbeelden, waarmee je op weg wordt geholpen om zelf online resultaat te halen.

Let op dit is geen presentatie waar je van 0 naar 1 miljoen euro gaat binnen een maand. Het zijn 7 praktische strategieën voor online marketing en het mooie is, dat je het zelf kunt uitvoeren!

Over Lennart van Breugel

Met 8 jaar ervaring op zak helpt hij bedrijven meer uit hun online marketing activiteiten te halen. Zowel op zichtbaarheid als conversie met praktische tips die eenvoudig opgevolgd kunnen worden.

Het opzetten van strategie en deze vertalen naar acties is zijn specialiteit. Daarbij kijkt hij verder dan alleen kanaal of strategie, maar zoekt ook aansluiting op ontwikkelingen in de markt.

Dit evenement maakt onderdeel uit van Business en Netwerk Lunch XXL!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen