€ 0 – € 12,80

Juan Wauters - 'Breaking Waves'

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Villa Bota

Park 8

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Lo-fi Latin singer-songwriter and traveler.

Over dit evenement

De Uruguayaans-Amerikaanse singer-songwriter Juan Wauters heeft geen grote onderwerpen nodig om gevoelens te beroeren. Zijn goed onthaalde soloplaten op Captured Tracks maken van hem een lieveling van de muziekpers. Zijn unieke soloshows, best omschreven als ‘een folkversie van Dan Deacon’ bezorgden hem een trouwe schare van fans over de hele wereld.

Voor zijn laatste tweeluik ‘La Onda De Juan Pablo’ en het op 31/05 te verschijnen ‘Introducing Juan Pablo’ focust Juan Wauters op reizen. Zowel fysiek, want ‘La Onda ...’ werd opgenomen in verschillende steden in Latijns-America, als persoonlijk. ‘Introducing Juan Pablo’ gaat namelijk over reizen tussen twee werelden: Uruguay en New York, Wauter’s twee talen, en de afstanden tussen zijn dagelijks leven en het leven als artiest.

Wauters is een songschrijver en kunstenaar in onze moderne geglobaliseerde wereld. Thuis op verschillende plekken en in verschillende talen en disciplines. Klaar om zijn liedjes, field recordings, video’s en live performances te delen met de wereld.

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Villa Bota

Park 8

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen